2020. 11. 12., Csütörtök, 17:00

Problémás a mama telefonja? A Connecttel GSM most ingyen megoldja!

A járvány mindenkit nehéz helyzet elé állított, rengeteg idős embert pedig kifejezetten elszigetelt a társadalomtól. A biztonságos kontaktus legegyszerűbb módja a telefonos kapcsolattartás, azonban sokan ütköznek technikai problémába a használat során ebből a korosztályból, rajtuk szeretne segíteni a Kaposváron két bolttal is jelenlévő Connecttel GSM telefonbolt hálózat.

Az utóbbi időben sok olyan vásárló fordult hozzánk segítségért, akik idős rokonuk telefonproblémáját szerették volna megoldani. Egyikük öregotthonban van, másikuk mozgásképtelen, a telefonok pedig hajlamosak könnyen használhatatlanná válni egy apró félrenyomás miatt is. A járványhelyzet alatt derült ki, mennyi idős ember küzd ilyen problémával 

- mondta el Ravasz Tibor üzletvezető.

A Connecttel GSM problémamegoldó nyílt napot hirdetett Plázában lévő üzletébe, ahol minden hétfőn díjmenetesen oldják meg a bevitt telefonok szoftveres gubancait. Ha ez nem lehetséges, vagy maga a telefon túl bonyolult, egy igazán baráti akcióval is kedveskednek, mindössze 5000 Ft-ért kínálnak két fajta nagygombos "nagymama" telefont. 

Szuper kezdeményezés, még sok ilyet! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: