2020. 10. 19., Hétfő, 10:40

A szülők vertek meg egy rajztanárt Heves megyében - VIDEÓVAL

Múlt hét pénteken a Heves megyei Kompolton annyira megvertek egy tanárt a szülők, hogy a beszámolók alapján eltörött az orra. A szülők azért támadták meg a rajztanárt, mert az felpofozta diákját az óráján. 

Az RTL Klub Híradójában közöltek egy videót is az esetről, illetve megszólalt a diák anyja is, akit elmondása szerint fia osztálytársa értesített napközben, hogy gyerekét megütötte az egyik tanár, és a fiúnak bedagadt a szeme a pofontól. Az anya és a rokonok ezután mentek kérdőre vonni a tanárt, aki annyit mondott, hogy a gyerek szemtelen volt. 

Kollár Tamás a Kompolt-Nagyúti Általános Iskola igazgatója hivatalos közleményt adott ki az ügyben:

2020.10.16-án történt eseményekre reagálva kijelentem, hogy mint intézményvezető, mint pedagógus, mint magánember, elítélem az erőszak minden formáját. Kérek mindenkit, hogy őrizze meg nyugalmát, és ne hozzon elhamarkodott döntéseket. A közösségi médiát ne uszításra, mindinkább a probléma megoldására használják. Az illetékes hatóságok dolgoznak az eset megoldásán. Bízom benne, hogy megnyugszanak a kedélyek, és mihamarabb visszatér a tanítás a normál kerékvágásba.

A rendőrség az ügyben jelenleg is eljárást folytat.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: