2020. 09. 18., Péntek, 14:17

Jennifer Lopez újra a mozivásznakon! Ezúttal egy romantikus vígjátékkal érkezik az énekesnő

Ahogy már azt a Jennifer Lopez nevével fémjelzett filmektől megszokhattuk, töretlen népszerűségnek örvendenek és hiába énekesnőként ismeri őt mindenki, a mozivásznakon is rendre jól szerepel. Idén sem pihen, fél év múlva Valentin-napon debütál a legújabb filmje, nem is akárkivel.

Az alkotás maga egy romantikus mozi lesz, ahol JLo egy igazi szupersztárként szerepel majd és éppen esküvőre készül a párjával, amit szerte a világon közvetíteni fognak és még csak nem is zártkörű násznéppel zajlik. Természetesen lesz egy apróbb baki: Jennifer az oltárnál szembesül azzal, hogy leendő férje félrelépett, ám ha már ott van, esküvőt mindenképp szeretne, ezért választ egy erre alkalmas férfit a násznépből. Itt jön majd a képbe a másik főszereplő Owen Wilson, aki csak egy matektanárt alakít a filmben, és csak azért van az menyegzőn, mert a lánya hatalmas rajongója a menyasszonynak

Hogy ebből ezek után mi sül ki, azt már sokan sejthetitek, ám a két főszereplő kiléte már önmagában megéri, hogy kíváncsian várjuk mit hoznak majd össze.

Mi ezért már biztos, hogy nagyon várjuk a Valentin napot!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: