2020. 07. 10., Péntek, 13:00

Nem fogod elhinni: Jövőre nyílhat Kaposváron a második McDonald's

Hónapok óta találgatások övezik, hogy vajon milyen gyorsétterem nyílik majd a 61-es főút mellett épülő Intersparnál, ám nem csigázunk tovább benneteket, hiszen a napokban kiderült: a hipermarket szomszédságában megnyit Kaposvár második McDonald's étterme. 

Hónapok óta zajlanak a munkálatok az Árpád utcában, hogy felhúzzák Kaposvár első Interspar üzletét, amihez szorosan kapcsolódik majd egy szakáruházi épület és egy 560 férőhelyes parkoló is. 

Az előbb említett szakáruházi épületben kap majd helyet a gyorsétterem, mely információt a jelenleg is ott dolgozó építőmunkásoktól kaptuk, akik az üzletek kialakításán dolgoznak. Elmondásuk szerint a meki a hipermarket közvetlen szomszédságában található helységben alakítja majd ki leendő éttermét. 

Az Interspar és a hozzá kapcsolódó boltok, éttermek munkálatai 2020 végén fejeződnek be, a weboldalukon közölt információk szerint pedig 2021-ben nyitja ki kapuit a központ, így vele együtt várhatóan az új McDonald's is. 

Természetesen felkerestük a kaposvári McDonald’s üzemeltetői körét is, akik sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarták az információt, annyit viszont elmondhattak, hogy valóban zajlik valami a háttérben, erről viszont részletes tájékoztatást majd csak a hónap végén adhatnak.

Mit szóltok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: