Sasha, Jan Blomqvist, Kruder & Dorfmeister is ott lesz a 2020-as Balaton Pikniken

2020. 07. 09., Csütörtök, 09:20

Sasha, Jan Blomqvist, Kruder & Dorfmeister is ott lesz a 2020-as Balaton Pikniken

Új helyszínen és zenei koncepcióval, plusz egy nappal megtoldva érkezik a dél-balatoni part egyik legszimpatikusabb rendezvénye. Ha a helyszínváltozás nem is, az illusztris line-up mindenképp a legvárósabb események közé emeli a 2020-as, harmadjára megrendezésre kerülő Balaton Pikniket.

2018-ban igazi meglepetésként robbant a köztudatba a Nagyon Balaton szervezésében első alkalommal megrendezett Balaton Piknik, nem csak a pazar helyszín, de az elektonikus zene rajongó füleknek különleges fellépőgárda miatt is. Az akkor még egy napra szóló buli a balatonboglári Gömbkilátó panorámás völgyét vette be, és ahogy mi is beszámoltunk róla, igen ritkán tapasztalható pozitív atmoszférával telítődve zajlott az esemény.

2019-ben kissé csalódottan vettük tudomásul, hogy bár két naposra duzzadt a piknik, és számos világsztár is porondra lépett, mint Morcheeba, Roisin Murphy vagy José Gonzales, itt már egy üzleti szemléletű és inkább élőzenei rendezvényről beszélhettünk, amit a jócskán megemelkedett jegyárak is mutattak.

Idén elhagyva az eszményi helyszínt, három napon keresztül, szeptember 11-13-ig piknikezhetünk a balatonvilágosi Aliga Beachen, a zenei felhozatal pedig egyértelműen a 2018-as gyökerekhez tér vissza olyan headlinerekkel mint Sasha, Jan Blomqvist & Band, Gioli és Assia, na és a nagy visszatérő Kruder & Dorfmeister párossal.  

A napi bontás:

09.11.

Jan Blomqvist

Secret Factory

Candyman Da Marquis

Mr Cloud & Duel


09.12.

Sasha

Gioli & Assia

Žagar Experience (solo live)

Poli

Denes Toth


09.13.

Kruder & Dorfmeister

Analog Balaton

Jaffa Surfa & Waxman

Crimson

Galactic Jackson

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: