2020. 04. 21., Kedd, 10:00

Karantén-diétába kezdtünk a Toman Diet segítségével, hogy ne kis gömböcként kezdjük a nyarat

Az elmúlt pár hétben a veszélyhelyzet miatt sokan otthonról végzik a munkájukat, de akadnak olyan családok is, mely némely tagjának szabadságot kellett kivennie, hogy a gyerekekre tudjon vigyázni. Ezek között a körülmények között könnyedén felcsúszik pár kiló, így úgy döntöttünk, hogy mi is diétába kezdünk, hogy ha majd kimehetünk nyáron már a partra, ne gurulva érkezzünk a strandolók közé... 

Mivel a Toman Diet csapatával jó kapcsolatot ápolunk és már nem egyszer megkóstoltuk a pórtékájukat, ezért a diéta esetében is rájuk esett a választásunk. Ki is szemeltük magunknak az 5 napos gyors prémium fogyókúrás programjukat.

Ez a diéta tökéletes választás mindazoknak, akik pár nap lefolyása alatt szeretnének jól látszódó eredményt elérni, vagy a normál mindennapokban beleférni egy ruhába, a jelenlegi helyzetben pedig azoknak, akik a korlátozás feloldása után azonnal a strandra szabadulnának ki, hiszen rövid, emellett hatékony és több kilós távozást ígér a program pár nap lefolyása alatt.

A dobozhoz ti is hozzájuthattok pikk-pakk, hiszen online is elérhető, ám április 20-tól nyitva találjátok a kaposvári szalonjukat is. A diéta 5 napig tart, alapja pedig a rendszeres, napi ötszöri étkezés. Az összeállítás az emelt fehérjebevitelre és a kalória csökkentésre törekszik, napi háromszor a dobozban megtalálható Toman Diet terméket, kétszer pedig meghatározott, saját készítésű ételt kell fogyasztani. 

Pénteken érkezünk a végeredménnyel és persze azzal, hogy milyen tapasztalataink vannak a diétával kapcsolatban. Szurkoljatok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: