2020. 02. 17., Hétfő, 13:52

Egy éjszakára visszapörgetik az időt Somogyváron, újraélesztik a 80-as évek legendás bulijait

Hatalmas karriert futott be Youtube-on az a felvétel, melyet Élő János forgatott 1986-ban a Somogyvári és Pusztakovácsi discoban. Otthon kötött pulcsi, popper frizura, bajusz, sörös rekeszen elhelyezett Colorstar tv, minden egyes részlet tökéletesen hozza a nosztalgia érzést. Most, 34 évvel később az egyik hajdani résztvevő úgy döntött, újraszervezi a legendás bulit, méghozzá az eredeti helyszínen. 

A felvétel nemcsak a somogyi szíveket dobogtatta meg, a közel 250 ezres nézettség azt mutatja, hogy szinte minden akkoriban fiatalságát élő szívesen utazna vissza ezekbe az időkbe.

Balázs József, az esemény szervezője azt meséli nagyon menő helyeknek számítottak ezek a discok akkoriban. A dj szerepét Élő János, a videók készítője töltötte be, és nem csak az akkoriban ritkaságnak számító kamerájával tűnt ki a tömegből, hanem a sörös rekeszeken elhelyezett tv technikával is, melyen élőben közvetítette a bulit. A videó 2016-os publikálása óta rengetegen jelezték Józsefnek, hogy lenne igény egy múltidéző discora, melyhez a hagyományos somogyvári Szent László Napok ad apropót 2020. június 26-án.
    

A rendezvényhez még az eredeti helyszínt is sikerült megszerezni, így a videó diszkóval együtt teljes lesz a retro élmény. Idézzétek fel a fiatalságotokat egy éjszaka erejéig, és az se baj, ha kötött pulkóban érkeztek! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: