Kékbe borult a város - Így támogathatod a Nagy Kaposvári Összefogást!

2019. 11. 25., Hétfő, 10:19

Kékbe borult a város - Így támogathatod a Nagy Kaposvári Összefogást!

Elárasztottuk Kaposvárt gyűjtőpontokkal, ahol támogathatjátok ügyünket, a rászoruló családokat és gyerekeket.

Szinte még el sem indult, máris rengeteg felajánlást és ajánlatot kaptunk a Nagy Kaposvári Összefogás idei gyűjtéséhez. Köszönjük, hogy mutattatok nekünk olyan rászoruló családokat, akiken segíthetünk - az ilyen családok ajánlásait egyébként november 28-ig még várjuk -, hogy ennyien támogattatok már most bennünket, vagy felajánlottátok segítségeteket. A családok és az óvoda rövid bemutatója a héten már érkezni fog, figyeljétek oldalunkat, hogy segíthessetek rajtuk!

Én is segíteni akarok!

Többféleképp teheted meg. Az összefogás során várunk tárgyi felajánlásokat, amikre a családoknak szüksége van - ezeket a videók alatt találjátok -, de minden ötletre nyitottak vagyunk, legyen az szolgáltatás, hirdetési felület vagy épp ami eszetekbe jut. Természetesen adományozhattok is, karkötőink már várnak titeket a gyűjtőpontokon, ahol 1000 forintért megvásárolhatjátok őket, ezzel az összeggel támogatva az összefogást. Ha anyagi helyzeted nem engedi hogy adakozz, írj nekünk, és ingyen adunk karkötőt, hogy ezzel is szolidaritást tudj vállalni a családokkal, cél az, hogy minél több emberhez eljusson a Nagy Kaposvári Összefogás.

Ezeken a helyeken tudsz hozzájutni a karkötőkhöz:

Ha utalni szeretnél, azt is megteheted, bármekkora összeggel támogathatod az összefogást az alábbi számlaszámon: 

74nullanulla.hu Alapítvány / 11600006-00000000-84023506

FONTOS! A megjegyzésbe írd be: Adomány

Köszönjük szépen az eddigi támogatásokat de még messze a vége, fogjunk össze, és tegyük szebbé három kaposvári család és egy óvoda karácsonyát!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: