2019. 10. 16., szerda, 09:47

Megint egy cserbenhagyót keres a rendőrség - Ezúttal egy Audit húztak meg

A Nemzetőr sor 8. előtt mentek neki egy parkoló autónak, majd - ahogy az már sajnos megszokott városunkban - szó nélkül leléptek.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen színű, forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival október 14. és 15. között Kaposváron, a Nemzetőr sor 8. szám előtti parkolóban anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr a várakozóhelyen nekiütközött egy Audi A3s típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

 

 

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: