2019. 10. 09., szerda, 16:44

Napi menüben hambit tolni Kaposváron? - A Bárány Fogadó összehozta!

Eszemiszom rovatunkból tudhatjátok, hogy több éves pályafutásunk alatt szinte már a város összes napi menüt kínáló egységét teszteltük, ám ma a munkát félretéve, korgó gyomrunkat csitítván tértünk be a Bárány Fogadóba. És milyen jól tettük!

Bárányban már hónapok óta egy szisztémát követnek, naponta kínálnak egy levest, illetve három különböző főfogást amik közül válogathatunk. Ezek többnyire főzelékek, roston sült csirkék, sültek, magyaros ételek, saláták és tészták variációiból állnak össze. Ha egy kicsit különlegesebb vagy pikánsabb fogásra vágyik az ember, akkor választhat a heti ajánlatból, amik között láttunk már lazacot, rákot, grill és BBQ ételeket is, de ha mindez nem lenne elég, ott vannak még a fix ételeik is. 

 

 

Szerdán a napi menüt a csontleves indította eperlevéllel, majd jött a vacillálás, hogy mit válasszunk másodiknak, hiszen a túróstészta pörccel illetve a házi hamburger hasábburgonyával is kívánatosnak tűnt elsőre. Utóbbi mellett tettük végül le voksunkat mindannyian, majd naivan azt hittük, hogy ennyi pénzért kiszúrják szemünket egy mekis hamburger méretű husi-sajt-saláta kombóval. Tévedtünk.

 


A tál ami elénk érkezett rogyásig volt pakolva hasábburival, a hambi pedig nagyobb volt, mint a kezünk, ráadásul a fullra pakolt zsemlékből kikandikált a hús és a pirított hagymával megszórt coleslaw saláta is. Lehet, hogy felismertek? Nem, tényleg minden vendég tányérján ekkora adag jelent meg ebédnél.

 


A bucit - ahogy kell - megpirították, a salátától a paradicsomon át az uborkáig, a káposztasalátától a pirított hagymán és sajton át, a fenséges husiig semmit nem felejtettek ki, ráadásul mindezt házi hamburgerszósszal bolondították meg. Ha valaki azt mondja ma délelőtt nekünk, hogy az utóbbi időben a város egyik legfinomabb hambiját kapjuk a déli menüzésünkkor kiröhögtük volna, de a Bárány Fogadó házi burgere ránk cáfolt. Mindenből pont annyi van benne, amennyi kell, a mérete pedig a fiúkon ugyan nem, de a lány szekción kifogott, így mindenki kajakómától kábítva érkezett vissza az irodába.

 

 

Aki lemaradt annak sem kell szomorkodnia, jövő héten a heti ajánlatok között minden nap megtaláljátok a Bárány házi hamburgerét! Tessék kipróbálni és elmondani róla a véleményeteket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: