2019. 10. 09., szerda, 11:39

Ez történt 10 éve a kaposvári éjszakában

Mintha csak tegnap lett volna 2009, mégis, ha a jelenlegi buliéletet szemlézzük, mintha egy másik Kaposvárt látnánk az Estevan.hu partyképein keresztül. Hat különböző helyszínen mentek egy időben a rendezvények, egymástól különböző közönségekkel és a zenei stílusok szinte teljes spektrumával. Lássuk, hol őrültünk meg éjszakánként 2009 őszén!

Pogo Center

Talán az egyetlen hely, amire mindenki szívesen emlékszik vissza kortól, nemtől és zenei hovatartozástól függetlenül. A Pogo tényleg az a hely volt, ahol a legelvetemültebb rocker is együtt bulizott a technos arcokkal, és ez a sokszínűség a programkínálatban is megmutatkozott. 2009 őszén volt ott hip-hop tematikájú Szleng party, halloweeni goa party, Egészséges Fejbőr és Rózsaszín Pitbull koncert, Blues és Rock Fesztivál, na meg az elmaradhatatlan TK bulik. De szerettük...

 

 

Retro Palace

Kaposvár aktuális nagyméretű diszkója 2009 augusztusában tartotta Grand Openingjét. A Retro a könnyedebb, pop-rnb-retro zenéket kedvelő mainstream közönség igényeit elégítette ki sikeresen, de beszúrtak néha egy-egy undergound bulit is, így volt ott ebben a szezonban Truesounds vs Balatonbeats progi buli és Groove party Dandy-vel.

 


 

Bombardier Pub

A hétköznap pubként üzemelő Bomba hétvégente rendszeresen megtelt bulizókkal, amolyan csajozós hely volt. A legnépszerűbbek a karaoke estek voltak, 2009-ben viszont nagyon pörögtek a hip-hop estek is, megfordult náluk ebben a szezonban Sub Bass Monster, Fankadeli, Ganxsta Zolee és Dopeman is.

 

P21 Club

A P-ben többnyire a négynegyedek játszottak, azokból is a kattogósabb darabok, amihez a közönség örömmel asszisztált. Legendás, reggelig tartó bulik színhelye volt már 2009-ben is, az alap house estek mellett a Bohumil-féle Moving Bodies Radio Show buliknak adott helyet ebben az időben. 

 

 

Alfa Klub

Ha már ennyire pörgött a kaposvári éjszaka, kár lett volna kihagyni az elhelyezkedésből adódó ziccert, ezért 2009 elején újabb hely látott napvilágot a tanképző kolival szemben lévő egykori Fehér Orrszarvú helyén, ahol minden szerdán TK bulival örvendeztették meg a fősulisokat. Hétvégente az elektronikus zenéké volt a főszerep, Andro és Sterbinszky is megjárta ezekben a hónapokban az Alfát.

 

 

Deseda part

A Desi parti egyetemi bulik nemcsak a diákokat vonzották, a helyi fiatalság körében is igen népszerűek voltak, még a hideg októberi estéken is. Nem csoda, hiszen mi jobb egy szabadtéri helyszínnél egy jóféle elhajlásra... 

 

 

Nektek milyen emlékeitek vannak ezekről a helyekről? És mi a véleményetek a jelenlegi klubkínálatról?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: