2019. 09. 30., Hétfő, 17:12

Jelenleg ezek a legkedveltebb kaposvári vendéglátóhelyek a Tripadvisor szerint

Ha idegen városba látogat az éhes utazó, nem mindig van lehetősége rá, hogy ismerősöknél érdeklődjön a meglátogatni kívánt étterem felől, a netes értékelő oldalak viszont remek lehetőséget kínálnak erre, és évről évre többen használják őket, így megbízható értékelés alapján választható ki a legszimpatikusabb egység. A Tripadvisor, a világ legnagyobb utazási oldala a szállások mellett abvendéglátóhelyeket is rangsorolja, mi pedig közzé is tesszük a listát időről időre. Lássuk, mi változott legutóbbi mustránk óta a kaposvári vendéglátóhelyek rangsorán!

Előtte azonban nézzük, mi alapján áll fel az alábbi lista: a rangsor felállításánál a Tripadvisor nem csak a kapott pontszámokat, hanem az értékelések számát is figyelembe veszi a nagyobb hitelesség jegyében, így előfordulhat, hogy egy alacsonyabb pontszámot elérő, de több értékeléssel rendelkező hely előkelőbb helyen tanyázik a sorban, mint magasabb pontszámmal rendelkező "versenytársa". Amit még fontos megjegyezni, hogy egy burgeres/pizzéria/kávézó nyilvánvalóan nem esik egy kategóriába a klasszikus éttermekkel, az értékelés mindig az adott egységtől elvárt élményekről és előzetes elvárásokról szól.

A nyár folyamán több változás is történt a toplistán, a Gecco a Cornert megelőzve elbitorolta a dobogó első fokát, a La Pergola pedig feljött az 5 helyre, cserélve a Texassal. Egy új belépő, az Eleven Kultúrbisztró a Szicília Pizzériát szorította ki a legjobbak közül, a többiek megőrizték helyeiket.

Nézzük, miért kedvelik annyira vendégeik a három dobogóst!

1. Gecco - 4.5

A Gecco vendégei közül legtöbben a barátságos és figyelmes kiszolgálást, a bőséges adagokat és az ikonikus sajtlevest emelték ki pozitívumként, azonban páran túl melegnek találták a belső részt a klíma hiánya miatt.

2. Corner Étterem - 4.5

A Corner látogatói az elegáns miliőt, a hangulatos teraszt, a kedves kiszolgálást és a nagy adagokat értékelték, negatív kritikák a Gecco-hoz hasonlóan elvétve érkeznek.

3. Corso Étterem - 4.0

A Corsot fő utcai elhelyezkedése teszi vonzóvá a vendégek számára és az ételeiket is sokan dícsérik, viszont több értékelő is panaszkodik a kiszolgálás minőségére.

4.  Trattoria La Prima 4.0

5. La Pergola Étterem és Pizzéria - 4.0

6. Texas Burger - 4.0

7. Hansdonner Sörház - 4.5

8. Eleven Kultúrbisztró - 5.0

9. Turul - 4.0

10. L'altro - 5.0

Kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is! Nektek melyik a kedvenc helyetek és miért?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: