2019. 09. 20., péntek, 11:00

Készítsd el Te a város bemutatófüzetét! Most akár repülhetsz is a legjobb ötlettel!

Mivel kezded a sort akkor, ha egy olyan ismerősöd kérdez Kaposvárról aki még sosem volt itt? Hová vinnéd először? Mit kell mindenképp látnia? Mi a legjobb a városban? Ha van ötleted, ne tartsd magadban, valósítsd meg, és a te ötleted népszerűsítheti majd a várost!

A mi Kaposvárunk címmel hirdetnek kreatív pályázatot a Kaposvári Városfejlesztésnél, mely során olyan munkákat várnak, melyek bemutatják városunkat a fiataloknak új, egyedi látásmóddal. Ha te tudod, hogy mi az, amit mindenképp kiemelnél Kaposvárról, akkor vesd "papírra"! Ha tényleg annyira jó ötlet, akkor megvalósítják neked és azzal lesz tele a város, hiszen a nyertes pályamunkából legalább 1000 darabot készítenek el, rajta a győztes nevével!

 

Akár ilyen kiadványtervet is készíthetsz, a lényeg az egyediség!

Ráadásul nem csak az elismerés lehet a tiétek, hiszen ajándékrepülést is lehet nyerni a Retro Fly Hungary-tól, Fusion bowling pályahasználatot, vagy színházbérletet az új Csiky Gergely Színházba. Tehát ha 14-25 év közötti vagy és kaposvári, vagy kaposvári tagintézménybe jársz, akkor már tervezheted is, hogy nézne ki a te prospektusod! Egy A5 méretnél nem nagyobb kiadványtervet kell csupán készítened, amely maximum 6 oldalas borítóval együtt benne olyan tartalommal, ami szerinted a fiatalok számára a legfontosabb Kaposváron.

 

Részletek a www.kvf.hu oldalon!

Szerencsére mindezt nem muszáj egyedül csinálnod, akár öten is összeállhattok ötletelni. Az idő sem sürget, november 4-ig leadhatjátok a terveket a Kaposvári Városfejlesztésnél a Fő utca 57. szám alatt, vagy a kaposvar.varosfejlesztes@gmail.com e-mail címen.

Ötletelj és tervezz, hogy a te kiadványod mutassa be mindenkinek a várost! Ráadásul repülhetsz is egy kört!

Részletek ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: