2019. 09. 20., Péntek, 11:47

Ismered a város legjobb tanárát? Nevezd az Év Tanára Díjra!

Szeptember 30-ig tudod még ajánlani a város legjobb tanárát a 2018/19-es kaposvári Év Tanára Díjra!

Ha úgy érzed tanárod megérdemelné a város egyik legrangosabb kitüntetését, ajánld őt a KIV-AGY? Az Év Tanára Díjra a hónap végéig, és tapsolj neki az első sorban a díjátadó ünnepségen. Az elismerés mellé természetesen nem kevés pénzjutalom is jár, így szinte biztosíthatod tanárod jókedvét az év hátralévő részében.

Viccet félretéve ha úgy érzed, hogy ismered a legjobb matematika, fizika, kémia vagy informatika tanárt Kaposváron, esetleg ismersz mind a négy kategóriából egyet-egyet, akkor ajánld őket a díjra! Ehhez nem kell mást tenned, mint kitöltened pillanatok alatt EZT az űrlapot, és már nevezted is a megérdemelt kitüntetésre tanárodat. Természetesen ehhez nem kell, hogy a te tanárod legyen, a pedagógusokat a diákokon kívül ajánlhatják a diákok szülei, kollégái, intézmények vezetői vagy szakmai és társadalmi szervezetek, de akár a tanárok maguk is jelentkezhetnek a címért.

A határidő elég szűkös, így ha úgy érzed, megérdemli a pedagógus az elismerést és a vele járó rangos díjat ne vesztegesd az időt, nevezd az Év Tanára Díjra és tedd büszkévé!

További részleteket a díjról és a nevezésről ITT találtok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: