2019. 09. 15., vasárnap, 20:23

Ezért volt olyan sok futó hétvégén Kaposváron!

Biztosan ti is észrevettétek, hogy a hétvégén a várost elözönlötték a futók, hiszen Kaposvár szinte minden utcájában láthatott az ember egyéni vagy csapatban induló résztvevőket, hiszen több év után nálunk került megrendezésre a ROB, a Rövidtávú Országos Egyéni és Váltó Bajnokság. 

Szeptember 14 és 15-én a belvárosban elhelyezett ellenőrzőpontokat kellett megkeresnie annak a mintegy 1129 bajnoki kategóriában indulónak és 242 csapatnak, aki kvalifikálta magát a neves versenyre. Míg a legkisebbek a 14 évesek kategóriájában mérték össze az erejüket, addig a legidősebbek a 85 felettiek osztályában versengtek. 

Míg szombaton délelőtt a selejtezők a belvárosban kaptak helyet a Berzsenyi és Honvéd utca környékén, délután a Noszlopy Gáspár utca felé orientálódott az egyéni döntős mezőny. Vasárnap a Kaposvári Egyetem szolgált a verseny helyszínül a váltófutamokhoz. 

 

Az országos tájékozódási futó bajnokság 7 kategóriájának győzteseinek kihirdetésére szeptember 15-én vasárnap 14 órakor került sor az egyetem parkolójában, illetve az egyéni indulók ünnepélyes díjátadóját szombaton 18 órakor rendezték. 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: