Két standdal várja idén a kaposvári fesztiválozókat a Bier-Ka söröző!

2019. 09. 06., péntek, 13:44

Két standdal várja idén a kaposvári fesztiválozókat a Bier-Ka söröző!

Aki valaha járt a Kossuth téren az elmúlt évek egyik fesztiválján, biztosan ismeri a sörkülönlegességeiről híres Bier-Ka kézműves sörözőt, akik idén sem maradnak le a Miénk a város fesztiválról!

A jól megszokott helyen, a Kossuth téren a Trattoria mellett várnak titeket!

Mivel vannak köztünk akik nagy sörösök, első utunk nyomban hozzájuk vezetett a Kossuth térre, a Trattoria mellett található kedves kis bódéjukhoz. A Bier-Ka csapata immár 5. éve várja itt csapolt és üveges sörkülönlegességeivel a fesztiválozókat, ám idén már emeltek is azon a bizonyos lécen, hiszen már a Vigasságok terén is megtalálhatjuk őket!

 

Új, málnás söreiktől dobtunk egy hátast

Azt már most is látni, hogy hallgatnak a vendégeik visszajelzéseire, hiszen a választék folyamatosan, alkalomról alkalomra változik, és egyre több a mai trendeknek megfelelően az ízesítettmeggyes, málnás, szilvás - csapolt sör, a régi jól megszeretett alapokból sem lett kevesebb náluk, kérhetünk például pilst, ogrét vagy a feketét de a rövidek terén is húztak egy váratlant, és Tátrateákkal várják a bátrakat.

 

A Vigasságok terén a bejárat mellett várnak titeket

Miután az újdonságok közül szemezgettünk, megakadt a tekintetünk a málnás sörükön, ami - mint a csapolás közben kiderült - békésszentandrási, ráadásul 2017-ben az év sörének választották hazánkban, és az első kóstolás után már pontosan tudtuk is, hogy miért. Igaz, hogy mi nagy málnarajongók vagyunk, viszont sose hittük volna, hogy a két kedvencünket ilyen módon lehet ötvözni, elképesztően finom!

 

Ráadásul a fesztivál hivatalos  re-pohara is kapható náluk!

Annyi tehát már most biztos, hogy az ő pultjaikat sokat fogjuk látogatni a fesztivál alatt, ám akkor sem kell aggódni, ha az év többi részében hiányunk lenne különlegességeikből, hiszen ahogy már idén láthattuk őket a Rippl Feszten, Igalban, egész nyáron Balatonlellén és most a Miénk a városon, úgy bármikor felbukkanhatnak a városban a jövőben különböző rendezvényeken is. Ha ezekről időben szeretnétek tájékozódni, és nem akartok lemaradni a finom söreikről, kövessétek őket Facebookon, és figyeljétek a történéseket.

 

 

Újításokból elmondásuk szerint bőven lesz a következő időszakban, csak győzzük kivárni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: