2019. 09. 03., kedd, 15:34

Jön a fahéjas Coca-Cola!

Zajlik az élet a kólák kólájának háza táján, nemrég dobták piacra saját energiaital családjukat, most pedig egy fahéjas kiadás érkezését várhatjuk.

Nem csoda, hogy időről időre előrukkolnak valami újítással, hisz akárhányszor úgy döntenek, hogy új ízesítésű üdítőitalt dobnak a piacra, azonnal a fogyasztók figyelmének középpontjába kerülnek. A mostani ízesítés azonban igazán meglepőre sikerült. Hamarosan ugyanis több országban is elérhetővé válnak majd a Coca-Cola Cinnamon termékei, a fahéjas kólaitalok.

 

 

Úgy tudni, az Egyesült Királyságban 2018-ban már megvásárolhatók voltak, a Twitter-felhasználók pedig szabályosan rajongtak a limitált kiadású üdítőkért. Akkor csupán a karácsonyt megelőző időszakban lehetett megvásárolni a fahéjas kólákat, többen pedig petíciót is hajlandóak voltak aláírni annak érdekében, hogy a termék ne csak szezonálisan legyen elérhető.

Feltehetően azonban nem ez az egyetlen meglepetés, amivel az idei évben a Coca-Cola beújít. Egyes hírek szerint hamarosan megkóstolhatjuk a fűszeres áfonyás Sprite-ot is.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: