Iskolakezdés a Marázplastnál is - Kihagyhatatlanul hasznos termékeket találtunk polcaikon!

2019. 08. 27., Kedd, 11:54

Iskolakezdés a Marázplastnál is - Kihagyhatatlanul hasznos termékeket találtunk polcaikon!

Ugyan nem akarunk senkit riogatni, ám szépen lassan bele kell nyugodni, hogy itt az iskolakezdés a nyakunkon, és jövő héten már bizony a lurkók táskákkal a hátukon vetik majd bele magukat a város forgatagába.

És ha már iskolakezdés, bizony fel kell készülni rá rendesen, nem csak a legkisebbeknek, hanem bizony már az idősebbeknek is. Ha pedig az ehhez való kellékek beszerzéséről van szó, nem biztos, hogy először a Marázplast üzlete ugrik be mindenkinek, pedig a polcok között cikázva szépen lassan bennünk is realizálódott, hogy náluk tényleg mindent kapni, ami a suliba csak szükséges lehet.

És nem, itt nem az idősebbek telefontöltőire gondoltunk, hanem azokra az apróságokra, amelyek kötelezők minden általános iskolás osztályba, vagy azokra az extra kis dolgokra, amelyek látványosan megkönnyíthetik a picik és a szüleik életét is a suliban. Nem egyszerű ugyanis mindent fejben tartani, amit nap mint nap a suliba kell vinni vagy ott tárolni, ám gondoljunk csak bele, mi van, ha mindez, egy helyen van, egy kis dobozban, amit berejtünk a padba? Ezt vettük meg mi is először a Marázplastban.

A csecse kis “mindenegyben” ételhordójuk ráadásul nem csak a suliban, de a munkahelyen is simán megállja a helyét, nem is csoda, hogy abból is süllyesztettünk egyet kosarunkba.

Tehát ha még nincs meg minden az iskolakezdésre, vegyétek útba a Marázplastot is, meg fog telni az a kosár!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: