2019. 08. 06., kedd, 09:01

Ezúttal egy fiatal kaposvári lány, Evelin rabolta el szívünket hangjával

Szeretünk beszámolni tehetséges új, feltörekvő fiatal kaposvári zenészekről, így nem evezünk saját komfortzónánkon kívül, ha Evelinről mesélünk most nektek. A hamarosan csupán 20. életévét betöltő kaposvári lány első videoklipjét most publikálta a YouTubeon.

Verseghy Evelin Hanna hangjára már az első pillanatban felkaptuk a fejünket, mikor három évvel ezelőtt munkásságára találtunk, ezért is örültünk meg neki, mikor a népszerű videomegosztó portálon Thorns című klipjébe botlottunk. A Balaton vizén rögzített videó Evelin első saját dala amit megosztott követőivel és reméljük, hogy nem is az utolsó.

 

 

A fiatal életének már négy éves kora óta szerves részét képezte a zene világa, csellózni, zongorázni tanult, emellett pedig autodidakta módon fejlesztette gitár és énektudását. Miután Kaposváron elvégezte a gimit Budapestre költözött és a Corvinuson tanult tovább, ahol továbbra sem engedte el álmait, melynek ékes példája a most megjelent első saját szerzeménye is.

 

 

Az elmúlt években már egyre komolyabban foglalkozik a zenéléssel, amelyet mégsem inkább egyedül, hanem valamilyen formáció tagjaként tud elképzelni. A következő időszakban további 7 olyan dalt szeretne rögzíteni és elkészíteni, amelyeket szintén saját maga írt az elmúlt két évben, mindezeket vendégzenészekkel vagy barátokkal közreműködve. Ha minden összejön, és az álmai teljesülnek akár egy kislemez is összejöhet a dalokból, ami szerintünk nem is túl merész álom.

Ha nem szeretnétek lemaradni az új klipjeiről, kövessétek YouTube csatornáját!
Sok sikert Evelin!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: