2019. 08. 05., hétfő, 11:07

Bastille, Steve Aoki és Dimitri Vegas! - Világsztárokkal erősít idén a Strand Fesztivál

Augusztus 20. és 24. között ismét a Strand Fesztiválé lesz a főszerep Zamárdi Szabadstrandján. A nyár egyik utolsó bulija olyan külföldi sztárokkal erősít 2019-ben, mint Steve Aoki, a Modestep és a Bastille, de a magyar zenei élet legjobbjai is képviseltetik majd magukat, de a buli mellett kerekasztal beszélgetésekben is részt vehettek majd, például Sebestyén Balázzsal. 

 

 

A rendezvény minden egyes napjára jut majd egy külföldi előadó, a sort 20-án John Newman kezdi majd meg, ám másnap is az angol zenei élet nagyjai lesznek főszerepben, hiszen Jonas Blue, majd a Bastille koncertjére bulizhattok. Csütörtökön és pénteken a felhozatalban Jason Derulo, Anna-Marie, Dimitri Vegas, és az Ofenbach szerepel, zárásként Steve Aoki szettjeire csapathattok egyet. De nem szabad megfeledkezni a dubstep koronázatlan királyairól Modestepről és Sigmáról sem. 

 


 

A Strand Fesztivál három színpadának részletes programjai már megtalálhatóak a rendezvény weboldalán, a teljesség igénye nélkül biztosan partizhattok majd egyet ByeAlex, a Biebers, a Punnany Massif, a Wellhello, Majka és a 30 éves Animal Cannibals koncertjére. De a 2019-es Nagyszínpad jelöltjei is felsorakoznak, mellettük pedig olyan neveket találni még, mint például Metzker Viki, a Kiscsillag, Vad Fruttik, az Irie Maffia és Lotfi Begi. 

 

 

Napközben sem hagynak titeket programok nélkül, két csobbanás között beleshettek a Diákhitel Kávézóba, ahol a fesztivál ideje alatt detox jógával és kvízekkel készülnek számotokra, illetve számtalan előadásban és kerekasztal beszélgetésben vehettek részt, olyan emberekkel, mint Sebestyén Balázs, Csernus Imre, vagy Zacher Gábor.  

 

 

A jegyek és bérletek árusítása már javában zajlik, online ezen az oldalon azonnal be is tudtok szerezni magatoknak egyet! Kivel találkozunk ott?

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: