Tömött polcok és akciók ameddig a szem ellát! - Kezdődik a Megapapírnál az iskolaszer vásár

2019. 07. 30., kedd, 13:10

Tömött polcok és akciók ameddig a szem ellát! - Kezdődik a Megapapírnál az iskolaszer vásár

Ugyan még az első napig az iskolapadokban egy hónap vissza van, az írószerek beszerzésére annál kevesebb időtök maradt. Hogy ne kelljen mindent sietve a korsarakba szórni és az első tanítási nap rohangálni az elfelejtett dolgok után, a Megapapírnál már most óriási iskolaszer vásárt tartanak. 

 

A 2019-es iskolakezdésre való tekintettel nem csak számtalan stílusú és formájú táskával várnak benneteket mind a fiúk, mind pedig a lányok számára, hanem a kisiskolás hátizsákok tekintetében kedvezményekkel is készülnek, hiszen 15%-kal olcsóbban tudjátok most őket megvásárolni. 

 

 

Az idősebb diákok számára az idei divattermékek sem hiányozhatnak, így a kínálatban találni glitteres táskát, szőrmésebb anyagú darabot és a slágernek számító virágos hátik is helyet kaptak a polcokon. 

 

 

Ha bedobtátok a kosárba a számotokra legjobban tetsző tolltartót az üzlet egyik sarkában fel is tudjátok tölteni azt, ceruzák, tollak és filcek sorakoznak amíg a szem ellát. Az üzlet tárházában számtalan különböző méretű, formájú, és színű íróeszköz közül válogathattok. 

 


Náluk biztosan ki tudtok pipálni mindent, amit a suli a következő évre előírt, a ragasztótól elkezdve, a színes papírokon át az ollókig, a rajz órára szükséges festékekről és ecsetekről már nem is beszélve.

 

 

Az előző évekhez hasonlóan több sorban találni füzeteket - kis és nagy alakúakat egyaránt -, a sztenderd kockás, vonalas és üres lapokkal ellátott darabok kaphatók náluk spirál, és tűzött verzióban is, de találni különböző grafikájú előlapokat is, amiből kedvetekre válogathattok, akár puha és kemény fedeles változatokat.

 

 

Ha az elmúlt években rengeteg olyan iskolaszer gyűlt össze otthon, amit már nem használtok és csak a polcokat támasztja, akkor most vigyétek be azokat a Megapapír üzletébe, ugyanis Tanszergyűjtést szerveznek, a felajánlások pedig az Így tedd rá! Programot támogatják. 

 

Ki fogja náluk beszerezni a 2019-es iskolaszereket?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: