2019. 07. 23., kedd, 15:37

A Marázplast is szívén viseli a környezettudatosságot - Ehető tányérokat kóstoltunk náluk - VIDEÓ

Ha nem lenne elég, hogy Műanyagmentes július van, melynek okán az egész világon megpróbálják visszaszorítani a műanyag termékeket és csomagolásokat a nagyobb áruházak és a vásárlók egyaránt, még soha nem égett ilyen magas hőfokon bolygónk védelmének mozgalma.

Egy egész étkészletet tudunk vásárolni náluk ehető búzakorpából

Nem is örülhetnénk jobban, hogy szinte az egész világ egy emberként kezdett tenni többet és többet a Földért, boldogságunkat csak hatványozza a kaposvári törekvések tudata. A Marázplast meghatározó szereplője a városi üzleteknek, náluk aztán tényleg szinte minden kapható, ahogy azt már korábbi videóinkban és írásainkban szemléltettük is.

 

Pálmalevél tányéraik nem szennyezik a környezetet

Ők sem üldögélnek ölbe tett kézzel, elkezdték termékpalettájukat bővíteni a környezettudatosabb irányba is. Ha műanyag evőeszközökről, vagy tányérokról, poharakról van szó, rögtön ők jutnak eszükbe minden kaposvárinak, ám mikor a polcaikhoz érünk, már dönthetünk úgy is, hogy egyúttal környezetünket is kíméljük.

 

A papír szívószálak lépnek műanyag társaik helyébe

Hiszen a műanyag termékeket kiválthatjuk már olyan papírrost, pálmalevél, vagy akár ehető búzakorpa alapú eszközökkel, amelyek teljesen lebomlanak, újrahasznosíthatók vagy épp megehetők. És ha már ehető dolgok, mi először magasra húztuk szemöldökünk, hogy mennyire lehet ehető egy tányér, ám a Marázplastnál addig győzködtek minket, amíg meg nem kóstoltuk mi magunk:

 

 

Annyira tényleg nem is volt rossz, bár nem mennénk rá minden nap uzsonna helyett, de tényleg teljes mértékben elpusztítható. Ha pedig megkenjük egy kis lekvárral, esetleg elrágcsálunk mellé egy barackot, tényleg sokkal könnyebben lemegy. Egy szó mint száz, a Marázplast nem csak a levegőbe beszél, hanem termékpalettáján rendre megjelentet olyan alternatívát jelentő termékeket, melyeknek megvásárlásával tényleg tehetünk környezetünkért.

 

Papírrost alapú tányérokVagy papír fagyispoharakA fa evőeszközök egyértelműen jobbak mint műanyag társaik

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: