2019. 07. 18., csütörtök, 12:55

Négy szuper somogyi program a hétvégére! Te melyiket választod?

A június 20-i hétvége igazán elkényeztet bennünket, nyári programok garmadája várja, hogy részt vegyünk rajtuk. Négy különböző tematikájú programot ajánlunk figyelmetekbe, melyek között biztosan megtaláljátok a kedvetekre valót!

Babel Sound, Balatonboglár - július 15-21

Ha pihenésre és feltöltődésre vágysz egy gyönyörű helyen, a Babel Sound a te fesztiválod! A boglári esemény elképesztő mennyiségű programmal vár több helyszínen. A kulináris, kulturális, zenei rendezvényen más népek táncaiba, művészetébe, gasztronómiájába kóstolhatsz bele. Az idei meghívottak Törökország, Olaszország, India, Indonézia, Portugália.

További info

 

Rosé Fesztivál, Zamárdi - július 18-21 

Balatoni és villányi borok, szórakoztató programok, koncertek 4 napon át, immáron a hetedik alkalommal. A gasztronómiai élvezeteknek olyan neves előadók társaságában hódolhatsz, mint a Compact Disco, Csepregi Éva, Bikini, vagy az Ismerős Arcok. Bor, Balaton, nyár, zene, mi kell még?

 

További info 

 

Krisna-völgyi Búcsú, Somogyvámos - július 19-21

A 3 napos családi élményfesztivál Magyarország legnagyobb dohányfüst- és alkoholmentes vegetáriánus fesztiválja Somogyvámos idilli környezetében, egy ökofaluban. Megismerkedhettek az ökofalu életének minden szegmensével, mind az ősi hindu írásokon alapuló természetközeli életmód és az önfenntartás, mind pedig India lelki kultúrájával. Color party, védikus esküvő, vegán konyha, őskohász bemutató, szövés-fonás bemutató és vásár.

 

További info

 

Mesztegnyői Rétesfesztivál és Falunap - július 20-21

Bepillantást nyerhetsz Mesztegnyő szépségébe, megismerheted a tájra jellemző ízvilágot és persze a kemencében sütött réteseket. Meglesheted a réteskészítés teljes folyamatát (látványnyújtás), a vállalkozó kedvűek ki is próbálhatják: dagasztás és nyújtás után pedig a kemencében sütött rétesek megvásárolhatóak. Rétesutca, ételudvar, gyermeksziget, kézműves vásár, sörsátrak, szabadtéri programok, koncertek.

 

További info

 

Te melyik választod?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: