Ovisok rajzai díszítik a pizzéria új dobozait! - Kívül-belül újított a Pizza 67

2019. 07. 15., Hétfő, 13:25

Ovisok rajzai díszítik a pizzéria új dobozait! - Kívül-belül újított a Pizza 67

​Egészen egyedi ötlettel rukkoltak elő a srácok a Pizza 67-nél, amellyel nem csak újítottak, de segítettek is a gyerekeknek!

A kaposvári pizzéria nem épp hétköznapiságáról híres, hiszen a srácok nem a szokásos és megszokott pizza palettával dolgoznak. Ugyan megtalálhatók náluk az alap és favorit darabok, de bőven találni olyan egyediségeket is, mint a Tüzes Bandi, a LeBron 23, vagy épp a Humuhumunnukunukuapua’a pizza is. Igen, tényleg ez a neve.

Most megint meghúzták a váratlant a srácok, és újratervezték a pizzás dobozukat, amely már eddig is kitűnt a helyi pizzériák dobozai közül, de a legújabb ötletükkel tényleg mindenkit leköröznek. Személyes kötődésük van a kaposvári Arany János Tagóvodával, így erre az intézményre esett a választásuk, ahol megkérték a legkisebbeket, hogy rajzoljanak számukra valami szépet, egyedit, ami a pizzériáról eszükbe jut.

25 rajz készült végül az oviban, melyek szebbnél szebb alkotások voltak, ezek közül választottak ki egyet, amely mostantól a Pizza 67 dobozait díszíti. A nyertes alkotás Kozma Lajos András, 6 esztendős lurkó keze munkája, amiért természetesen meg is kapta a jussát, pizzakuponokat, színezőkészletet és vázlatfüzetet adtak számára a srácok. De a többieknek sem kellett csüggednie, hiszen a 67-es csapat egy tucatnyi pizzával járult hozzá az ovi ebédeltetéséhez.

És nem csak a doboz külseje, de az is változott ami megtöltheti. Szerdától elérhető négy vadi új pizzájuk, és a két újfajta tésztakülönlegességük. Pizzák terén megint alkottak, elkészült Tippszmiksz Csabi saját pizzája, de kapott egy sajátot az egyik futárjuk is, aki a Valentino Godzi nevet adta a 46-os sorszám mellé, de a főnök kedvence se maradhatott ki a Capo Di Tutto, és megérkezett a várva várt csirkehúsos-gyrosos feltétet kapó Tikos pizza!

Tészták terén az egyik a Di Maria, friss tengergyümölcsei feltéttel rendelkező különlegesség, míg a Mexikói tésztájuk egy chilis-kukoricás bolognai alapokkal rendelkező szószt kapott.

Ha saját szemetekkel is megnéznétek a nyertes alkotást, és az újdonságaik beindították a nyáltermelődéseteket, akkor ne habozzatok, rendeljetek tőlük valami finomságot!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: