2019. 07. 05., Péntek, 08:27

Zuhanyzóba rejtett kamerával kukkolta a csajokat egy boglári apartman tulajdonos

Két húsz év körüli lány vette észre a turpisságot, ők értesítették a rendőrséget.

Minden beismert a tulajdonos

A hatlakásos balatonboglári apartmanháznál csütörtökön délelőtt jelentek meg a rendőrök, a ház szervizfolyosóján elfogtak egy 51 éves férfit, akit tiltott adatszerzés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, és gyanúsítottként hallgattak ki. Kiskamerákat, merevlemezeket és több felvételt is lefoglaltak. Az apartmanház tulajdonosa a nyaralók szerint mindent beismert. 

A két lány fürdés közben vette észre a kamerákat

A Balaton Sound első napja után akart felfrissülni az a két 20 év körüli lány, akik fürdés közben vették észre, hogy a zuhanyzófülkében két, kis lyukba szerelt kamera követi minden mozdulatukat. Először megpróbálták betömködni a lyukakat, de miután a papírfecnik újra és újra kiestek, inkább kihívták a rendőröket.

Rejtett folyosóról kukkolták a lakókat

Az apartmanházban hat lakás található egymás mellett. Az apartmanok főző- és fürdőfülkéi között kialakított rejtett folyosóról, a gipszkarton falba fúrt lyukakon keresztül kukkolták a lakókat. 

„Ezekbe a lyukakba nagyjából három milliméter átmérőjű, száloptikás kamerákat helyeztek, azon keresztül nézték azt, akit éppen akartak" – állítja forrásunk, akit a rendőrök csütörtökön délelőtt szintén meghallgattak. 

 

Felesége mit sem tudott az egészről

A gyanúsított férfi felesége állítólag a rejtett folyosóról és a falba rögzített kamerákról sem tudott. Az apartmanház napok óta telt házzal futott, a botrány után azonban mindenki kiköltözött. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: