2019. 07. 02., Kedd, 11:15

Így tudod megszerezni a legegyszerűbben a Babaváró hitelt Kaposváron!

Július 1-től igényelhető a Babaváró hitel az országban, amely óriási népszerűségnek örvend a fiatalok körében, melynek okán hosszas sorbanállásra lehet számítani a bankokban. Találtunk egy megoldást, amivel itthon pillanatok alatt áteshettek az ügyintézésen, és elkerülhetitek a tumultust!

A feltételek

A Babaváró hitel kamatmentességének feltétele legalább egy gyermek vállalása, de már azok is igényelhetik, akiknek 2019. július 1. és 31. között születik gyermeke. Pár feltételnek azért még meg kell felelnünk, ilyen például, hogy csak olyan házastársak kaphatják meg, akiknél a feleség kora 18 és 41 év közé esik. Emellett rendelkeznünk kell 3 éves TB jogviszonnyal - legyen az iskolai, munkahelyi, vagy saját vállalkozásból eredő -, kizáró tényező pedig még a bűntetett előélet, a NAV tartozás és a negatív KHR listán való szereplés, bármelyik fél esetében. 

Válassz független közvetítőt a banki ügyintéző helyett!

A teljes procedúra több órába is telhet és legalább háromszor vissza kell majd mennünk a fiókokba, hogy minden irat maradéktalanul nálunk legyen. Mi viszont találtunk most egy kiskaput, amivel minimalizálhatjátok a bankra fordított időtöket. A megoldás a független közvetítő, akivel egy számotokra alkalmas időben tudtok találkozni, a segítségével pedig mindössze egyszer kell bemenni a fiókba: aláírni.

Ne feledkezz meg a kritériumokról!

A bankok egészen eltérő feltételekkel kínálják a babahiteleket, míg az egyiknél nem 18, hanem 23 az alsó korhatár, máshol a keresetetekhez kötik a hitelt. Egy tanácsadó segít abban, hogy ne nektek kelljen végigjárni az összes intézményt, megtalálja azt a fiókot, ami a számotokra a legmegfelelőbb feltételeket kínálja. 

10 milla maximum

A Babaváró hitellel maximum 10 millió forinthoz juthatunk, ami szabadon felhasználható, így költhetitek lakás vagy autó vásárlásra, de egy hitelt is kiválthattok vele. A független közvetítő segít abban, hogy egyik-másik banknál milyen lehetőségeitek vannak, miként járnátok a legjobban, így amikor megérkezik az összeg, már intézhetitek is annak felhasználását. 

A szakmában független közvetítőként dolgozó Nagy Ádám minden fiatal számára egy tökéletes lehetőségnek tartja a Babaváró hitelt:

Ha családalapításra adnánk a fejünket, és megszületik az első gyermek, 3 évre felfüggesztik a törlesztést, a másodiknál pluszba 30 %-át elengedi az állam, a harmadik után pedig a teljes tartozástól megszabadulnak a családok.

Ádám és csapata a nap 24 órájában elérhető, és hisznek abban, hogy jobb egy fix tanácsadó, mint folyamatosan kézről-kézre járni az ügyintézők között a bankokban. Ráadásul mindent maradéktalanul elintéznek számotokra, ami a hitel igényléséhez szükséges, így szinte csak az elköltésén kell gondolkoznotok.

A mi tanácsadónk:
Nagy Ádám 
+36 30 448 8406

Nekünk bejött, mi őket ajánljuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: