2019. 07. 01., Hétfő, 11:24

Júliusban sincs megállás a Szivárvány Kultúrpalotában!

A mozin és a színházi előadásokon lesz a fő hangsúly a második nyári hónapban a kaposvári Szivárványban.

A moziban több nagyon népszerű alkotás is látható lesz, a sort majd a Mia és a fehér oroszlán kezdi meg, ezt követi a francia romantikus film a Casanova - Az utolsó szerelem, majd a spanyol Fájdalom és dicsőség. A hónap közepén aztán műsorra tűzik a Csodaparkot, és a Szerelem második látásra című filmet is, de a Yesterday című romantikus vígjáték is sorra kerül.

Július másodikán Csányi Sándor érkezik a Szivárványba, és tart egy előadást 19 órától Hogyan értsük félre a nőket? címmel. A színház részlegen sem fogunk unatkozni, a Kaposvári Nyári Színházi Esték keretein belül négy játékot is láthatunk majd.

Július negyedikén a Mágnás Miska operettel kezdenek, ezt követi július 11-én Az édes teher, avagy hogyan adtam férjhez a feleségemet című bohózat. A hónap második felében, 18-án jön a Nicsak, ki lakik itt? majd 25-én a Dámák című zenés fantáziajáték. Ha meghoztuk a kedvetek bármelyik filmre, előadásra vagy színházi estre, nézzetek utána a részletes programoknak a Szivárvány Kultúrpalota hivatalos oldalán.

Bármelyik mellett is teszitek le a voksotokat, jó szórakozást kívánunk hozzá!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: