2019. 06. 28., péntek, 09:36

Ne lepődj meg, ha találsz valahol egy virágcsokrot Kaposváron! - Ma van a Virággal egy mosolyért nap

Egy ország mosolyát szeretnék előcsalogatni június 28-án a lelkes és adakozó virágkötők, a Virággal egy mosolyért! akcióval. Ma nincs más dolgotok, mint nyitott szemmel járni Kaposvár utcáin és lecsapni egy magányos csokorra!

 

Kaposváron két virágüzlet is csatlakozott a mosolyt fakasztó akcióhoz, a Vásártéri úti Ajándék és Virágsziget, és a Fő utcai Eni Virágszalon és Ajándékbolt. Ők készítik és helyezik ki az üzenőcetlivel ellátott csokrokat, szálas virágokat, hogy mosolyt csaljanak a megtalálók arcára.

 

Az egyik kaposvári virágbolt szeretetcsokrai - Keressétek őket a városban!

Bár szokatlanul hangzik, de a megtaláló hazaviheti vagy tovább ajándékozhatja a csokrot, ezt a szeretettel készült kis műalkotást annak, akinek szeretné. 

 

Bárhol ráakadhattok egy csokorra

Ha üzenni szeretnétek, hogy mekkora öröm volt megtalálni, vagy épp elajándékozni a megtalált csokrot, töltsetek fel egy, a csokorral közös fotót magatokról, vagy a számotokra kedves megajándékozott személyről a "Virággal egy mosolyért" facebook oldalra, és biggyesszétek oda az üzenetek mellé a #virággalegymosolyert üzenetet is.  Minden csokorban található egy betűzőkártya, a csokrot kihelyező virágüzlet elérhetőségével, említsétek meg őket is a kedvességükért cserébe.

 

A megtalálóktól mindössze egy kedves mosolyt várnak vissza. Mutassuk meg, hogy ezen a napon egy egész ország képes mosolyogni! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: