Június utolsó szombatján Kaposvárra is megérkezik a Mesék Éjszakája!

2019. 06. 19., Szerda, 10:39

Június utolsó szombatján Kaposvárra is megérkezik a Mesék Éjszakája!

Hallottatok már a meseterápiáról? Ha nem, a Mesék Éjszakája jó alkalom hogy megismerjétek, ezen a napon ugyanis Kaposvár is csatlakozik a Metamorphoses Meseterápiás Egyesület által szervezett éjszakához.

Az egyesület tavaly tartotta az első Mesék Éjszakája rendezvényét Budapesten, idén pedig több vidéki város - Győr, Zalaegerszeg, Pápa, Szeged, Ócsa, Gyula, Kecskemét, Debrecen - mellett Kaposvár is csatlakozott a rendezvényhez.

Az egyesület Boldizsár Ildikó nevéhez fűződik, az ő módszere a Metamorphoses Meseterápia. Ennek a módszernek immáron több, végzett meseterapeutája és alkotó-fejlesztő meseterapeutája - pszichológusok, szociológusok és pedagógusok - van országszerte
, akik a mesékkel való munkát beépítették és beépítik munkájukba a saját területükön.

Az előadók élőszóban mesélnek, nem könyvből.
A kaposvári származású Birovits Zsuzsanna úgy gondolta, hogy “hazahozza a meséket” kicsit, hogy itt is “elmondódjanak és meghallgatódjanak.”

Helyszín: Művészbejáró Művelődési Központ (Kaposvár, Fő utca 3.)

Időpont: 2019. június. 29.

19 órától óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló mesék és papírszínházas mesék.
20 órától felnőtteknek szóló mesék.

Aki szeretne élőszóban mesélni, az megteheti.

Az előadás ingyenes!

Legyen ez a nap a meséké! Legyen egy éjszaka, ami a mesékről szól! Legyen varázs, utazás, együtt hallgatás, legyen közös mese-élmény, együtt mozdulás. Legyen június utolsó szombatja a meséké!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: