2019. 06. 19., szerda, 13:35

Hamarosan érkezik a Pokémon GO mintájára a Harry Potter játék!

Bizonyára mindenki emlékszik arra az időszakra, amikor az egész világ Pokémon lázban égett.

És nem, ez nem akkor volt, mikor megjelent a népszerű sorozat, hanem amikor a semmiből felbukkant minden idők egyik legnépszerűbb játéka, a Pokémon GO. Mindenki megőrült érte és gyűjtötte az állatkákat, ez alól még mi sem voltunk kivétel.

 

 

Most még nagyobb népszerűségi hullámra lehet számítani, hiszen már régóta adagolják számunkra a Pokémon GO mintára készülő játékot, amely a Harry Potter: Wizards Unite címet viseli. Nem nehéz kitalálni, hogy a játék a népszerű könyvsorozat világába kalauzol el minket - vagyis inkább egyesíti a mi világunkkal -, ráadásul mindezt olyan részletesen teszi, hogy még a pálcánk típusát is nekünk kell majd kiválasztanunk.

 

 

A hype tehát óriási a játék körül, ám sajnos itthon nem lehet felhőtlen az öröm, hiszen ahogy a Pokémon GO-t, úgy ezt is régiónként fogják elérhetővé tenni, így a június 21-i indulás csak az Egyesült Államokra és az Egyesült Királyságra vonatkozik. Azért reménykedünk, hogy hamarosan nálunk is lehet majd használni a játékot, hogy beszálhassunk a varázsvilág hétköznapjaiba.

 

Addig barátkozzunk az egyik új előzetessel:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: