2019. 06. 18., Kedd, 14:19

Összesen 400 programmal vár Szilvásszentmárton! - Minden egy helyen, amit tudni akartál a Falu Fesztről!

Korűbban már írtunk róla, milyen nevekkel erősít idén a július 11 és 14. között megrendezésre kerülő Falu Fesztivál, ám most összeszedtünk nektek minden olyan információt a kijutástól elkezdve, a jegyeken át, a kísérőprogramokig, amit feltétlenül tudnotok kell mielőtt kilátogattok a 2019-es szilvásszentmártoni őrületre. 

Kijutás egyszerűen

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem kell azon aggódnotok, hogy hogyan oldjátok meg a Kaposvártól mindössze 13 kilométerre fekvő faluba a kijutást, hiszen délutántól folyamatosan ingyenes buszjáratok indulnak majd a városközpontból a fesztivál helyszínére. De a visszajutás sem okoz majd problémát, az utolsó koncertet követően éjszaka is jönnek járatok a városba. 

Több száz kísérőprogrammal készülnek 2019-ben

A koncerteket is beleszámolva a négy nap alatt összesen 400 program közül válogathattok majd. Számtalan állandó kiállítást szerveznek, több környékbeli múzeum is képviselteti magát és interaktív programokkal is készülnek a fesztiválközönség számára. 

Fröccstúrára fel!

2019-ben számtalan újdonsággal rukkolnak elő a szervezők, mint amilyenek például az előre meghirdetett fröccstúrák, melyek során a falu helyi gazdáinak birtokait-pincéit keresik fel, hogy belekóstoljanak a nedűikbe. A programban a fellépő zenekarok 1-1 tagja is részt vesz majd, például a Kiscsillagból Lecsó is betársul az egyik ilyen túrára. 

Ingyenes programok!

Ezenkívül lesz majd FALU Félmaraton és egy pici névre hallgató futóverseny, alkotóudvar, fafaragás, hagyományörző bemutató, de jóslás és kézműves foglalkozások is. A napközbeni programokba való becsatlakozás ingyenes, a fesztiválra a délután kezdődő koncertekre kell csak belépőt váltani.

Közel két tucatnyi helyszín!

Szilvásszentmártonban összesen 23 helyszínen pörögnek majd a programok, hasonló elrendezéssel, mint ahogy a Művészetek Völgye működik. Ez a 23 pont a faluban magában foglalja a két színpadot, a gasztroudvart, a színházteret, az erdélyi udvart és a különböző árusokat is, hogy csak néhányat említsünk. 

A FALU Fesztivál szervezésében és lebonyolításában Szilvásszentmárton szinte minden lakója részt vesz így vagy úgy, és minden szervező azon dolgozik, hogy a július 11-i kezdésre minden a helyére kerüljön. 

A fesztiválra jegyeket a helyszínen tudtok váltani a Tourinform irodákban, illetve a tixa.hu weboldalon, vagy nyerjétek meg nálunk az 5 napijegy egyikét a FALU Összművészeti Fesztiválra!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: