2019. 06. 17., hétfő, 13:27

Itthon is több százan bedőltek a kamu Facebook nyereményjátéknak!

Most éppen egy több milliós autót, luxus televíziót, faházat és óriási medencéket lehet nyerni. Ja nem.

A legújabb kamu nyereményes oldal ezúttal a Kerti bútorok, amely napról napra ajánlja egy likeért és megosztásért cserébe a több száz, vagy éppen több milliós nyereményeket a szerencséseknek. Ebben az esetben tökéletesen igaz a mondás, túl szép, hogy igaz legyen.

 

Mert mi érdeke lenne bármelyik oldalnak is, több százezres vagy milliós nagyságrendű nyereményjátékot hirdetnie néhány megosztásért cserébe, ráadásul minden nap. Ez már az annyira abszurd kategóriába sorolandó, hogy mi se írnánk róla egyetlen bekezdést sem, ha nem találkoznánk több száz kaposvári névvel a megosztások és kommentek között. Szeretnénk számotokra megspórolni néhány kattintást, és megelőzni, hogy ismerőseitek leiratkozzanak rólatok, esetleg letöröljenek titeket Facebook oldalukról, ezért felhívjuk a figyelmetek, hogy az oldal által megosztott játékok, mind-mind átverések.

 

Nem nagyon szabad az ilyeneknek bedőlni a Facebookon, jobb ha előtte azért körbenéztek az adott oldalon, hogy milyen vélemények vagy reakciók vannak az adott cég iránt. Igaz, hogy jó ötlet volt az oldal üzemeltetőjétől, hogy a hatalmas forróság kellős közepén indított játékot egy óriás medencéért, nem is csodálkozunk, hogy több mint 10.000 reakció érkezett a posztra, de attól még jobb a cselekvés előtt informálódni picit. A legjobb és legbiztonságosabb ha velünk játszotok ajándékainkért, hiszen minden héten van néhány apróság, amit tőlünk valóban megnyerhettek.

 

Sajnáljuk akit elszomorítunk, de egy újabb hazugságnak lettetek áldozatai.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: