2019. 06. 15., Szombat, 11:56

A legkínosabb DJ fellépések, melyek láttán rögtön elfog a szekunder szégyen

Talán nem meglepő, hogy a primate.hu #mindigvanlejjebb rovata bővelkedik az EDM világában megtörtént esetekkel. Az elektronikus zene leginkább elkorcsosult vadhajtásának kínos bakijairól már több alkalommal írtak. Annyi szarságot csináltak már ezek az úriemberek, hogy most összeállítottak nekik egy gyűjtőposztot. 

David Guetta @ Tomorrowland

Rögtön egy klasszikussal kezdődik a válogatás. A semmibe meredő francia szupersztárt láthatólag nagyon megcsavarja valami. Mindez pedig a világ legnépszerűbb fesztiváljának nagyszínpadán történt. Szenzációs.

Paris Hilton

Ebben az egy perces videóban minden benne van, hogy miről is szól ez az egész. Szerencsére ő már nem aktív DJ. Mindenki legnagyobb örömére.

Martin Garrix

A kínos baki esetén Martin Garrix még a 18-at sem töltötte be. Ez idő tájt zenélt először Magyarországon, a Club Play-ben. Ma már nem adja alább, mint a Sziget, vagy a Balaton Sound nagyszínpada.

Salvatore Ganacci

Erről a fellépésről megoszlanak a vélemények. Alapjában véve ez a legrosszabb dolog, amit valaha láttunk a DJ-pultban. De éppen emiatt zseniális. Egy igazi fricska az EDM-huszárok irányába. Remélhetőleg.

Steve Aoki

Steve Aoki-nak természetesen bérelt helye van a listán. A tortadobáló ezúttal egy félresikerült trambulinos ugrással hívta fel magára a figyelmet.

Skrillex

A dubstep alapítóját sem kell félteni. Volt már, hogy lefejelte a színpadot, egy félresikerült stage diving pedig 1 milliárd forintjába került. Itt pedig jött a drop, neki pedig pont sikerült leállítani a zenét.

+ Egy noname arc

Ez egy igazi kakukktojás. Nem EDM, hanem hardstyle és nem is igazán kínos, hanem inkább marha vicces, aminek minden másodperce külön-külön is megérne egy misét. Amikor már azt gondolod, hogy nem lehet überelni a színpadi produkciót, akkor a kamera elkezdi pásztázni a közönséget, amitől végleg kiköpöd az utolsó falatot is a szádból.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: