2019. 06. 07., Péntek, 14:36

Már a sokadik helyszínről derül ki, hogy kamu! - Ilyen ütemben NEM lesz Sztárok Estje ma Kaposváron!

Egy hete írtuk meg, hogy óriási roma buli lesz Kaposváron, az elmúlt időszak alatt pedig már a sokadik helyszínről derül ki, hogy hamis és téves információkkal próbálják megvezetni a bulizni vágyó közönséget. 

Az oldalon a közönséggel csak annyit közöltek a buli előtt egy héttel, hogy az egy művházban lesz Kaposváron, majd olyan megtévesztő információkat adtak az érdeklődőknek, hogy az Együd Árpád Kultúrális Központban kerül majd megrendezésre az esemény. Ám az AGÓRA vezetése hivatalos közleményben számolt be róla, hogy intézményükben június 7-én pénteken, biztosan NEM tartanak ilyen vagy ehhez hasonló rendezvényt

Alig egy órája keresett meg minket a Berzsenyi Dániel Tagiskola vezetése is, ugyanis ismételten fals információkat közöltek a roma buli résztvevőivel a szervezők. Komment formájában érkezett egy válasz a szervezőktől, miszerint a buli a Szent Imre utca 29/C épületben lesz megtartva, ami a Berzsenyi Dániel Tagiskolát jelentené, ám ez az információ is hazugság

A Berzsenyi Dániel Tagiskola jelenleg is zárva van, és a nap későbbi részében sem fogja kinyitni a kapuit, az igazgatósággal a szervezők nem egyeztettek, az iskolában pedig biztosan nem kerül megrendezésre a Sztárok estje elnevezésű buli. 

Továbbá a kép felső részén is található egy cím,a  Szent Imre utca 2/C, azaz a Subito Étterem portája, ami ugyancsak nem szolgál majd a buli helyszíneként. A városban egy negyedik helyszín neve is kibukott, mégpedig a Kaposvári Sportcsarnoké, de szeretnénk titeket tájékoztatni, hogy a Sztárok Estje sem ezen az utóbbi helyen, sem az említett helyek bármelyikén NEM KERÜL MEGRENDEZÉSRE. Ezek az információk mind hazugságok, bár azt nem értjük, hogy miért tájékoztatják félre folyamatosan a közönséget, és miért terjesztenek álhíreket mind a buli kilétét, mind a helyszínét illetően, kinek áll mindez a megvezetés érdekében.

A buli elméletben este 9 órakor veszi majd kezdetét, bár továbbra is helyszín nélkül, így nem sok esélyt látunk arra, hogy a rendezvényt bármilyen formában is megtartsák ma Kaposváron!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: