2019. 06. 07., Péntek, 15:02

Egy kaposvári lány is bekerült a Magyarország Szépe TOP 20-as döntőjébe! - Villáminterjú

Több száz lány indult el a 2019-es Magyarország Szépe versenyen, hogy a június 23-i döntőben szerepelhessen, ahol megválasztják majd a Miss World Hungary cím birtokosát!

A legrangosabb szépségverseny ebben az évben nekünk, kaposváriaknak még nagyobb jelentőséggel bír, hiszen a TOP 20-as mezőnybe idén egy kaposvári lány is bekerült, mégpedig Banicz Noémi személyében! A 22 éves modellért június 23-án 19.30-tól izgulhatunk majd a Duna Televízió és a Duna World élő közvetítései során. Noémi jövő héten indul a versenyt megelőző két hetes felkészítő táborba, így csak néhány infót sikerült belőle kihúznunk a megmérettetéssel kapcsolatban:

- A verseny ahogy már ti is tudjátok június 23-án vasárnap 19.30-tól lesz, élőben lehet majd követni a Duna és a Duna World csatornákon - kedzte Noémi. Előtte a 20 fős mezőnynek tartanak egy két hetes felkészítő tábort, amely a hosszú hétvége után, kedden veszi kezdetét.

- Igazából a tempó már most is elég feszített, a mindennapi edzéseim már kiegészülnek egy-egy táncórával is, ráadásul a versenyhez kapcsolódó promóciós eseményekre is mennünk kell, el kell készíteni a kisfilmeket és képeket is, szóval van bőven dolog.

- A táborról annyit már tudok, hogy nagyon kemény lesz, minden nap több edzés, próbák, kötelező megjelenések, szóval nagyjából minden ami eddig, csak sokkal feszítettebb tempóban. Azt tudni kell, hogy lesz a táborban már korábbi 4 kieső, vagy győztes ha úgy tetszik, mert választanak egy Miss Sport, Miss Bikini, Miss Beauty Face és Miss Talent díjazottat is, így például saját műsorral is kell készülnünk, ami nálam - annyit elárulhatok szerintem - hogy egy jó kis jazz tánc lesz.

- Mivel kiemelt fontosságú a jótékonykodás is, ezért el kellett korábban döntenünk, hogy királynőként milyen ügy mellett szeretnénk kiállni, kiken szeretnénk segíteni. Ehhez előre el kellett készítenünk egy saját kisfilmet, amelyek közül majd kiválasztják a legjobb ügyet, így pedig a Miss Charity cím birtokosát is. Számomra mindig is fontosak voltak és lesznek is a gyerekek, így én a rászorulú gyerekeknek adományoztam, az ő ügyük mellett fogok kiállni a verseny során.

Szurkolunk Noémi, sok sikert kívánunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: