2019. 05. 20., hétfő, 10:38

Kiderítettük, milyen ízek kapósak idén az esküvői és kísérő torták között!

Míg februárban annak jártunk utána, hogy mik a trendek a 2019-es szezonban az esküvői torták kinézetének tekintetében, gondoltuk most egy kicsit az ízek és a sütemények felé kalandozunk el. Hogy egy kis segítséget tudjunk adni nektek összeszedtük, hogy milyen desszerteket érdemes választani, és mik azok az ízek, amik a 2019-es évben mennek az esküvői- és kísérőtorta tekintetében. 

 

Csokiból sosem elég

Sokan teszik le a voksukat a sztenderd ízek mellett az esküvői torták tekintetében, ezért is lehet az, hogy rengeteg lagzin találkozik az ember csokoládétortával, ami tökéletes az alap ízek kedvelőinek. A Slendy cukrászai azt javasolják, ha erre esne a választásunk, akkor belga, vagy rumos csoki elkészítésével kérjük azokat. 

 

 

Ragaszkodjunk a nyári szezonhoz

Nyáron, főleg egy tartalmas vacsora után a násznépnek jóleshet egy lájtosabb, könnyedebb tortát elfogyasztania. Ennek apropóján készítenek a szezonnak megfelelő gyümölcsös ízvilágú joghurtos krémmel töltött darabokat is. 

 

 

Ne csak egyet válassz!

Ha a jegyespárnak fejtörést okoz a torta ízének kiválasztása, akkor a Slendy cukrászai egy, az elmúlt években igazán divatossá vált megoldást javasolnak. Az esküvőre rendelt 3 - 4 emeletes darabot el tudják készíteni szintenként más és más ízvilágban, ezzel pedig különlegesebb ízeket is becsempészhettek a tortába. 

 

 

Legyen rózsás vagy levendulás a kísérőtorta

Ha egy kicsit el akartok térni az alapkompozíciótól, akkor jó választás lehet egy egyedi kísérőtorta megrendelése. 2019-ben ez a Slendy-nél a rózsás és a levendulás torta, ami fehér csokis - mascarponés krémmel készül, és rózsa vagy levendulapaszta kerül bele. 

 

 

 

Elmaradhatatlan elemek a pohárkrémek

Az utóbbi években nagyon sok esküvőn jelennek meg a pohárkrémek, és ez nincs másképp az idei szezonban sem. Ezeket az apró édességeket pedig olyan színben kérjétek, ami passzol a dekorációhoz. 

 

 

Retro desszertek a főszerepben

A Slendy-nél számtalan sütemény közül válogathatunk, amik az asztalokra kerülnek a lagziban, ám az elmúlt 1-2 évben azt vette észre a csapat, hogy a retro darabok ismét hódítanak, és a vendégsereg imádja, ha például zserbót, krémeseket és ischlert fogyaszthatnak a vacsora után. 

 

 

Nálatok milyen a favorit esküvő sütemény?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: