2019. 05. 13., hétfő, 09:27

Térrel és új gépekkel bővült a Fitness Aréna küzdőtere!

Kaposvár legnagyobb edzőtermében mindig próbálnak kedvezni vendégeik számára, nem történt ez másképp most sem, hiszen az elmúlt pár napban az általatok kívánt változtatásokat vitte véghez a Fitness Aréna csapata: kibővítették az edzőtermet és egy rakás új gépet szereztek be, amit már ki is próbálhattok. 

 

A küzdőtéren további 120 négyzetmétert alakították át az elmúlt hétvégén, a bővítést a csapat a vendégeik kérésére eszközölte, hogy szellősebb helyelosztással, még tágasabb helyen tudjanak edzeni a jövőben. 

 

 

Már kipróbálhatjátok a legújabb gépeket, amik olyan speciális izomcsoportok megmozgatására is alkalmasak, amikre eddig az edzőteremben található eszközök nem voltak alkalmasak.

 

 

Jelenleg 8 új eszköz érkezett, de a héten még várnak pár gépet, amiket azonnal használatba is helyeznek majd a Fitness Arénában. Amellett, hogy minden izomcsoport megmozgatására alkalmasak, több nem is lap, hanem tárcsasúlyos, így azok is tudják majd használni őket, akiknek nagyobb súlyokra van szükségük. 

 

 

Kaposváron egyedülálló, - rengeteg funkcióval rendelkező -  Dabgépet is köszönthetünk, de a hölgyek örömére csípőtoló is érkezett a terembe, és kialakításra került egy dobogó is.

 

 

De nem csak az edzőgépek terén történtek változások, sokak nagy örömére egy új berendezésnek köszönhetően kellemesen hűvös környezetben várnak majd benneteket nyáron is, de a tavalyi év nagy sikerének számító Fitness Aréna teraszon is elkezdődnek hamarosan a kültéri edzések. 

 

 

Örültök az újításoknak?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: