2019. 05. 08., szerda, 14:41

Kaposvárra is érkezik a Glamour Beauty tour! - Fodrász, sminkes és stylist ingyen, egy hétvégén keresztül!

Magyarországon először útjára indul a Glamour beauty tour, mikor 10 állomáson, három napon keresztül ingyenesen lazíthatunk és szépítkezhetünk a csapat kezei alatt. A 10 helyszín között pedig Kaposvár is szerepel, a Kaposvár Pláza ad majd otthont nekik június 21 és 23 között. 

A Glamour országjáró turnéja május 17-én indul útnak és egészen július 21-ig tart. A tervek szerint 10 különböző helyszínen táboroznak le, többek között Budapesten, Sopronban, Veszprémben és Debrecenben is. A helyi beauty rajongók nagy örömére Kaposvár is felkerült a térképükre, a Glamour csapata egy teljes hosszú hétvégét fog itt tölteni június 21 és 23 között a Plázában. 

 

 

A beautysarokban rengeteg programmal várják majd a szépülni vágyókat, csináltathattok magatoknak egy sminket vagy új frizurát, kérhettek stílustanácsadást a stylistuktól, ha pedig mindennel megvagytok le is fotóztathatjátok majd magatokat a helyszínen. 

 

 

A jótékonyság sem marad ki a programból a szépülés mellett, hiszen ha megtetszik bármely rajtatok használt termék, azt a helyszínen meg is tudjátok vásárolni, amiből a teljes befolyt összeget a NANE, azaz a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesületnek ajánlják fel. 

 

További információt az eseményről itt találtok!

 

Kinek hoztuk meg a kedvét hozzá?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: