2019. 04. 29., Hétfő, 11:03

Ne csak a tatarozáskor gondolj rájuk! - Eszméletlen dolgokat lehet kihozni a Kapos-Épker építőanyagaiból!

A tavasz mindig a megújulás évszaka, ilyenkor csinosítgatjuk az otthonunkat és a kertünket is. Éppen ezért azt gondoltuk, hogy adunk nektek pár ötletet, amivel feldobhatnátok az otthonotokat és amihez az alapanyagokat bármikor beszerezhetitek a Kapos-Épker Raktár utcai telephelyéről. 

Italhűtő cementből

Ahogy emelkedik a hőmérséklet, úgy kerülnek elő a hűtőládák is, hogy hűsítő italokat tudjunk fogyasztani a nagy melegben. Az unalmas műanyag darabok helyett inkább szerezz be egy kis cementet a Kapos-Épkertől és öntsd ki otthon a saját 'hűtőtáskádat'. Ennek igazán otthon lehet haszna, hiszen nem lesz olyan egyszerű egy ilyet cipelni.

Cseréld le az éjjeliszekrényt!

Búcsúzz el a megszokott éjjeliszekrényektől és dobd fel a hálódat egy ilyen darabbal. Nincs más dolgod vele, mint a neked tetsző formákat beszerzed és felállítod otthonodban. 

Készíts könyveket

Keltsd életre kedvenc könyveidet azzal, hogy a borítóikat fested fel egy téglára vagy térkőre. Biztosan a könyvespolc legjobb és legnehezebb darabjai lesznek. 

Süss szalonnát!

Az egyik legjobb dolog ha valakinek kertje van, hogy lehet grill és szalonna sütős partikat tartani, utóbbihoz nem is kell nagyon a pénztárcátok mélyére nyúlni, hiszen 20-30 téglából már egész pofás tűzrakóhelyet lehet kialakítani. 

Elő a cserepekkel 

Ha új fát terveztek ültetni a kertbe jó megoldás lehet, ha egy kis padot is köré építetek, így majd évek múlva az árnyékában hűsölhettek. Kényelmes, tetszetős és olcsó megoldás lehet, ha cserepekkel rakjátok körbe. 

Faliburkolatok másként

Légy kreatív és dobd fel a tükröket, a tűzhely, vagy a konyhapult feletti falrészeket különböző burkolatokkal. Ezek lakáson belül is igazán jól tudnak kinézni, a 'téglafalakat' pedig az elmúlt években sokan választják a nappalijukba is

Most 5.000 forintos kedvezményt nyerhettek a Kapos - Épkerbe, így olcsóbban meg tudjátok valósítani ezeket az ötleteket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: