2019. 04. 17., Szerda, 10:31

Rommá törte furgonját az M7-esen, de kartonpapírral orvosolta, és átszelte az országot

Kedd reggel a Fejér Megyei Kataszrófavédelmi Igazgatóság számolt be egy csúnya balesetről, mely során az M7-esen Székesfehérvárnál egy kisbusz a szalagkorlátnak ütközött és felborult. A képeket elnézve senki se gondolta volna, hogy ez a jármű még valaha úton lesz.

Pedig bizony még aznap útra kelt, este már Lajosmizsénél kapták le amint épp az egyik Shell kútnál ügyködik a tulajdonosa. A román rendszámmal ellátott kisbusz, hihetetlen állapotban szelte át az országot sőt, még Romániában is látták crúzolni.

Hogy tisztább legyen mennyire súlyos sérülésekről beszélünk, a jármű szélvédője és jobb oldala is rommá tört, az ablakok helyén “gondosan” rögzített kartonpapírokat látni, ráadásul a kisbusz hátulja úgy ahogy van hiányzik, hiszen azt a tűzoltók csak úgy tudták legyógyítani a szalagkorlátról, ha teljes egészében leflexelik.

A járművön szerintünk több volt a sérült terület mint az egészséges, azt pedig, hogy ezt miként nem állította senki félre azon a több mint 250 kilométeren amíg a hazai autópályán hasított ebben az állapotban, magunk sem értjük.

A sofőr leleményessége viszont dicséretre méltó! Szép munka!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: