2019. 04. 12., Péntek, 10:55

Nagy márkák elérhető áron! - Új ruházati üzlet nyitott a pavilonsoron!

Most bukkantunk rá egy számunkra új üzletre a Füredi úti pavilonsoron, ám hamar kiderült, hogy csak mi nem járunk arra eleget, hiszen mint megtudtuk, a Royal Ruházati Outlet tavaly év végén kezdte meg működését, ezzel kiszolgálva a környéket a nagy világmárkák termékeivel. 

Ahogy a nevében is szerepel outletként működik az üzlet, tehát nem a 2019-es év aktuális tredjei szerint válogatják össze a bolt termékeit, ám ennek ellenére számotokra is ismerős márkák ruhadarabjaira lehet bukkanni a boltban, elérhető áron

A Royal minden igényt próbál kielégíteni, így az üzletbe betérve a hölgyek, urak, és a gyermekek is megtalálják a számukra tetszetős árut. Jelenleg a tavaszi árukészletből tudtok válogatni, ám szépen lassan fordulnak majd az egyre nyáriasabb termékek felé, de női fehérneműt és kiegészítőket, pontosabban márkás kézi-, és válltáskákat is találni náluk. 

A ruhák márkái között olyan neveket találni, mint Puma, Tom Tailor, Lonsdale, Jack & Jones, Pierre Cardin, Replay, Lee Cooper, és Desiqual. Az összes áru amit a boltban árulnak eredeti, nem hamisítvány, mindössze nem az aktuális év kollekciói lógnak a vállfákon. 

Ha szeretnétek egy kis kedvezményt a Royal Ruházati Outletben való vásárláskor, akkor érdemes játszani velünk, hiszen jelenleg 4 db Törzsvásárlói kártyát sorsolunk ki hozzájuk, amivel év végéig kedvezményesen tudtok shoppingolni az üzletben.

Mindenképpen nézzetek be hozzájuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: