2019. 04. 01., hétfő, 11:50

Világsztárral avatják fel a Kaposvár Arénát! - LeBron James zsákolhat először az új csarnokban

Nem csak koncerttel készülnek a létesítmény felavatására, hiszen Ákos előtt egy NBA sztár is érkezik az új pályára.

 

Nem kis meglepetés ért minket hétfő reggel, mikor az e-maileket böngésztük és felugrott a világ legnépszerűbb kosarasának neve. Néhány telefonhívás után megbizonyosodtunk róla, hogy bizony nem áprilisi tréfa, tényleg LeBron James, a Los Angeles Lakers játékosa érkezik Kaposvárra.

 

Hamarosan az új Kaposvár Arénában zsákolgathat majd James

A hivatalos megnyitóként beharangozott, május 18-án tartandó Ákos koncert előtti nap ugyanis egy ünnepélyes átadást is tartanak majd, amelyen a háromszoros NBA bajnok is tiszteletét teszi, és a város vezetőségével karöltve fogja átvágni azt a bizonyos szalagot.

 

A hölgyek nagy kedvence

Információink szerint LeBron a megnyitót követően a KKK U16-os csapatával pattogtatja kicsit a labdát, majd közönségtalálkozóra kerül sor, így aki aláírásra, vagy egy közös képre vágyik az NBA koronázatlan királyával, az gyorsan vésse fel a május 17-ét a naptárjába.

 

A helyszín hamarosan kész

Az esemény teljesen ingyenes lesz, az átadás 13 órakor, az utánpótlás mérkőzés 14 órakor kezdődik, ezt követően kerül majd sor a közönségtalálkozóra. A program hivatalos Facebook eseményét ITT találjátok.

Ez a cikk a képzelet szüleménye, áprilisi tréfa, nincs valóságalapja, és szereplői is csak kitalált személyek, akiket nem kapcsoltunk valós emberekhez.

 

Ki lesz ott az első sorban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: