2019. 04. 01., hétfő, 11:30

Emlékéremmel köszöntöttük a 74nullanulla leglelkesebb rajongóit

Megköszöntük két legnagyobb rajongónk sok éves fáradhatatlan, áldozatos és időt nem kímélő munkáját, mellyel nem csak a mi, hanem Kaposvár város polgárainak arcára is időről időre mosolyt csalnak. Az emlékérmet munkatársunk, Alexandra adta át a Musztángos Richárd – Erkölcshuszár Imre párosnak egy ajándékcsomag társaságában.

A Facebook új funkciójának köszönhetően derült fény leglelkesebb rajongóink kilétére, melynek lényege, hogy az elkötelezett olvasók jelvényt kapnak nevük mellé.

 

Február óta jelzi a Facebook, kik a legnagyobb rajongóink

Alexandra köszöntőjében kiemelte: nem csak a 74nullanulla-nak, az egész városnak szüksége van a hozzájuk hasonló lokálpatriótákra, akik példamutató, építő magatartásukkal utat mutatnak embertársaiknak.

Az átadásra március 29-én, 10 órakor került sor, stílszerűen szerkesztőségünkben, sárga hűtőszekrényünk előtt. A ceremónián sajnos csak Imre volt jelen, Richárd szokásos délelőtti bírósági tárgyalásán vett részt, de jelezte hogy igényt tart az ajándékcsomagra.

 

Sajnos csak Imre tudott részt venni ceremóniánkon, aki nem vállalta a nyilvánosságot

A csomagban helyet kapott:

  • páros, egész hétvégés voucher a Prestige Apartman pezsgőfürdős apartmanjába,
  • páros, romantikus vacsorára feljogosító pizza bón a Trattoria Étterembe,
  • páros jegy Ákos május 18-i koncertjére a Kaposvár Arénába
  • egy karton feszültségoldó, nyugtató Sedacur Forte tabletta a nyugodt, pihentető alváshoz.

 

Imre könnyeivel küszködve vette át emlékérmünket

Imre, a városszerte rajongásig imádott blogger könnyeivel küszködve köszönte meg az elismerést, és elmondta:

Régóta vártam már ezt a gesztust, hiszen a 74nullanulla indulása óta nemcsak napi szinten figyelemmel kísérem a munkátokat, de időt és energiát nem sajnálva népszerűsítem is azt hívőim körében.

Richárd testi-lelki jóbarátján keresztül küldte el nekünk köszönő üdvözletét, melyben kiemelte: továbbra is mindent háttérbe szorítva fog dolgozni azon, hogy boldog órákat szerezzen nekünk, és továbbra is számíthatunk rá a leglelkesebb rajongóink között.

 

Innét is még egyszer gratulálunk nektek, töltsétek kellemesen az ajándékcsomag nyújtotta lehetőségeket!

Ez a cikk a képzelet szüleménye, áprilisi tréfa, nincs valóságalapja, és szereplői is csak kitalált személyek, akiket nem kapcsoltunk valós emberekhez.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: