2019. 03. 30., Szombat, 11:29

Ivartalanítanál, de nincs rá pénzed? - Végre Kaposváron is segítenek gyűjteni a műtétre!

Folyamatos problémát jelent városunkban, hogy sok kutyatartónak nincs kerete az ivartalanításra, és akadnak felelőtlen gazdák is, akik nemtörődömségükből adódóan nem viszik el műtétre a kisállatukat. Most egy országos oldalnak hála ennek vége lehet!

A nyista.hu weboldalára feltöltve bárki ivartalanító műtétet igényelhet, a jelentkezést leadhatjátok akkor is, ha a pénz miatt nem tudjátok elvinni állatkátokat, illetve, ha a szomszédnál véltek felfedezni hasonló problémát. 

A kezdeményezéshez már az ország számos részéből csatlakoztak állatorvosok, de várják a ti ajánlásaitokat is, így ha tudtok olyan dokit Kaposváron, aki részt venne a programban, akkor ne legyetek restek szólni, hiszen így talán csökkenne azoknak az újszülötteknek a száma, akit az utcára dobnak ki a felelőtlen kutyatartók. 

Az igénylés egy rövid regisztrációhoz kötött, a neveteket és személyes adataitokat pedig titkosan kezelik, mindössze egy képet kell feltölteni az állatról és egy rövid indoklást mellékelni. Azokra a műtétekre, amit jóváhagy a nyista.hu csapata az oldalon gyűjtenek fedezetet, hogy csökkenjen a nemkívánatos vemhességek száma Kaposváron és Magyarországon egyaránt. 

Szerintünk ez egy nagyon szuper kezdeményezés! Ti mit gondoltok róla?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: