Vizet mindenkinek! Kaposváron is ajándékokkal készülnek a Víz világnapjára!

2019. 03. 19., kedd, 15:57

Vizet mindenkinek! Kaposváron is ajándékokkal készülnek a Víz világnapjára!

Napjaink egyik, ha nem a legégetőbb problémája az ivóvíz kérdése, amelynek fontosságára a most a pénteki világnapján szeretnék felhívni a figyelmet városunkban.

A kezdeményező fél pedig ki más lenne, mint az egyedi ötleteket megvalósító kaposvári Marázplast, akik vásárlóik figyelmét értékes nyereményekkel és ajándékokkal szeretnék felhívni a világnap fontosságára. De kanyarodjunk is vissza egy kicsit a vízkérdéshez, amely jelenleg az egyik legsürgetőbb globális probléma.

 

Számunkra természetes, tegyünk róla, hogy még nekik is az legyen!

Tudniillik a Föld lakóinak 1/5-e él vízhiányos területeken, amelyet úgy kell elképzelni, hogy az ilyen helyeken nemhogy az emberek, de a növények és az állatok sem jutnak elegendő vízhez, ennek hiányában pedig az élelmiszerhiány is arányosan növekszik. Ahhoz, hogy ez a szám ne növekedjen, a jelenünk és az eljövendő generációk sorsa ne legyen megpecsételve, nagyban függ attól, hogy miként gazdálkodunk a Föld vízkészleteivel, miként óvjuk és hasznosítjuk ezeket. 

 

Prémium szörpökkel édesítik vendégeik hangulatát

A Marázplast és a Markunion karöltve szervez akciót péntekre, hogy vásárlóik számára is tudatosítsák a Víz világnapjának fontosságát. Ők azonban nem előadásokkal és szórólapokkal kívánják mindezt megtenni, hanem kedvességgel, kóstolókkal és ajándékokkal. Vásárolóikat prémium szörpökkel kínálják, polcaikra ballonos forrásvizet helyeznek ki, a nagyobb összegű (4.000 Ft) vásárlások után pedig kulaccsal lepik meg vendégeiket. Egy gyors regisztrációt követően ráadásul akár egy ballonos vízadagoló boldog tulajdonosai is lehetünk egész áprilisban, amelyhez természetesen a vizet is biztosítja a csapat.

 

A szerencsésnek egy hónapig gondoskodnak a vízszükségletéről eme adagoló segítségével

Vizet mindenkinek, a Marázplastban is!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: