2019. 03. 06., szerda, 13:09

Hivatalos szerv orra előtt loptak pénztárcát az Adyban

Elsőre fel sem figyeltünk nagyon a hírre, miszerint a rendőrség a lakosság segítségét kéri egy lopás ügyben, amely még februárban történt az Ady Endre utcai dohányboltban. Aztán megnéztük jobban a képeket.

A felhívás a szokásos szöveg a rendőrség részéről, ám nekünk megakadt valamin a szemünk, miközben a képeket bogarásztuk. Az elkövető a középen látható férfi - aki mintás pulóvert és fekete sapkát visel - lenyúlt egy pénztárcát a pultról, ami még önmagában nem is lenne annyira érdekes, viszont az, hogy mindezt egy hivatalos személy közvetlen közelében tette, ad némi pikantériát az ügynek.

 

 

A kép jobb oldalán ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy egy rendőr/polgárőr/közterületes (képek alapján nem tudjuk tutira beazonosítani) épp a dohányboltban tartózkodik, mikor a férfi lenyúlja a tárcát az orra előtt, ráadásul mindezt úgy, hogy azt a szerv észre sem veszi, így most a lakosság segítségére van szüksége a rendőrségnek, hogy beazonosítsa a férfit.  

 

 

A hivatalos szövegben egyébként minderről nem írnak: 

A Kaposvári Rendőrkapitányság 14010/153/2019. bűnügyi számon nyomozást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az eddig ismeretlen férfi 2019. február 7-én 17 óra körül  Kaposváron, egy Ady Endre utcai üzletben a sértett pulton hagyott pénztárcáját eltulajdonította. A lopás elkövetésével gyanúsítható személyről videofelvétel készült.

 

 

A feltételezett elkövető egy erősebb testalkatú, kerek arcú férfi, aki mintás pulóvert és fekete sapkát viselt. A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a képen látható személyt felismerik, a bűncselekmény elkövetését látták vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, a 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: