2019. 03. 05., Kedd, 11:27

Mint a filmekben! Részegen, az indítókábelekkel pöccintette be a lopott autót, majd az első oszlopnak hajtott

Ez aztán a karrier. Március 3-án éjjel filmbe illő jelenetek zajlottak le Mosdóson, mikor egy részeg férfi feltört egy személygépkocsit, majd az indítókábelek megbuherálásával elkötötte azt. Nem jutott viszont messzire, hiszen az első szembejövő oszlopnak nekihajtott, mindezt pedig úgy, hogy sose volt jogsija.

Az ügy adati szerint egy mosdósi lakos március 3-án bejelentést tett arról, hogy az éjszaka egy férfi eltulajdonította a gépkocsiját, amivel nem jutott messzire, mert a házával szemben az árokba hajtott.

A járőrök a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt és alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, amely pozitív eredményt jelzett. Az egyenruhások azt is megállapították, hogy a sofőr soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A 40 éves férfi az intézkedés során elmondta, hogy a gépkocsit az indítókábelek összekötésével tudta elindítani, amivel utána egy villanyoszlopnak hajtott. Mivel a helyi lakos a beleset következtében megsérült, ezért a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A nyomozók O. Róbert ellen jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást, az engedély nélkül vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást indítottak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: