2019. 03. 04., hétfő, 13:32

Kávé kóstolás az Eleven Kultúrbisztróban - Belenyalhattok az egyik legújabb kaposvári kávépörkölő különlegességeibe!

Az Eleven Kultúrbisztróban már jópár magyar kávékülönlegesség megfordult az évek során, ám ezen a hétvégén egy igazán rendhagyó feketére invitálják meg a nagyérdeműt, hiszen bemutatkoznak Kaposvár legújabb kisüzemi pörkölőjének termékei. 

Március 9-én szombaton 9:30-tól egészen délután hat óráig az Eleven Kultúrbisztróba betérőket a Roastopus névre hallgató cég különböző kávéival egy barista örvendezteti majd.

 

 

A vállalkozás a helyi erőket erősíti, hiszen üzemük, ahol a beszerzési folyamatok, a pörkölés és a csomagolás is zajlik, kicsiny városunkban található. A magyarországi felhozatalban ugyan kis üzemnek számítanak, ám kávéik minősége és a csomagolás ízlésessége mellett nem lehet csak úgy elmenni. 

 

 

Szombaton három fajta termékükbe nyalhattok majd bele a bisztróban. Az egész országban egyedülállónak számító White Pearl egy csökkentett koffeintartalmú kávé lesz, amit őszibarack, vajkaramella és tejcsokis ízjegyek jellemeznek. 

 

 

Mellette a Black Pearl is felsorakozik, amit csak a kávé egyik új arcának neveznek, amiben szintén előtérbe kerülnek a gyümölcsös ízjegyek, valamint a Starfish, ami a cég jelenlegi zászlóshajója, ananász és eperdzsem esszenciákkal rendelkezik. 

 

 

A Roastopus termékeit ugyan a neten is meg tudjátok rendelni, de csütörtöktől kaphatóak az Eleven Kultúrbisztróban is, így a szombati kóstolás után haza is vihetitek belőlük majd azt a fajtát, ami a legjobban bejön számotokra.

 

Ki kóstolja meg mindenképp őket? 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: