2019. 03. 04., Hétfő, 14:52

Aratnak a fonyódi fesztiválok! Az ország legjobbjai közt a Balaton parti rendezvények.

Kimagaslóan teljesítenek az elmúlt években a fonyódi fesztiválok, már-már kötelező beírni a naptárakba az itt tartandó események időpontjait.

Az utóbbi években már mi is rendszeres vendégei vagyunk a fonyódi fesztiváloknak, legutóbb épp a 10. Kolbászfesztiválon fordultunk meg, ahol rekordszámú érdeklődőről szóltak a hírek. Egymást érik a különböző rendezvények, ráadásul a látogatók körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nem csoda hát, ha azonnal elkapkodják a jegyeket, vagy a legjobb fesztiválok között emlegetik ezeket.

Kezdjük mindjárt a RetroBalaton fesztivállal, amely július 26 és 27-én immár 4. alkalommal repít vissza minket a kilencvenes évekbe, olyan előadók segítségével mint a német sztárcsapat a Mr. President, hazai fronton pedig Peat JR., Krisz Rudi, a Groovehouse, a Kozmix, a TNT és sorolhatnánk még. A fesztivál kiemelkedő érdeklődését mutatja, hogy pillanatok alatt elkapkodták a kétnapos early bird bérleteket, így várhatóan telt házas napokra számíthatunk júliusban.

Nem feledkezhetünk meg a RockBalatonról sem, amely egy hónappal később, augusztus 8 és 11 között kerül megrendezésre. Idén is kitettek magukért a szervezők, jön többek között az AWS, a Kárpátia, a Kalapács, a Pokolgép és a Karthago is Fonyódra. Nem mellesleg a fesztivál egy rangos címmel is büszkélkedhet, hiszen 2018-ban a koncert.hu oldalon ezt választották a második legjobb fesztiválnak az országban a 100 ezer főt meg nem haladó bulik között, olyan eseményeket megelőzve mint a FEZEN a Fishing on Orfű és a Művészetek Völgye.

És akkor még nem is beszéltünk a kutyásoknak szervezett Dog Beach Festről, a X. Fonyódi Sörfesztiválról, vagy a Harcsafesztiválról, amelyek mind-mind feldobják majd a fonyódi hétköznapokat nyáron is. 

Fonyód, minket megnyertél!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: