2019. 02. 28., csütörtök, 14:23

Autójában lőtték agyon a vadászt - Brutális részletek derültek ki a somogyi vadászbalesetről

A Blikk sokkoló részleteket derített ki a pár napja Szólád térségében történt vadászbalesetről, amiben egy ember életét vesztette. Az áldozatot az autójában, a vadászat után érte a végzetes lövés. 

A kép csak illusztráció

 

A lap értesülései szerint a vadászaton mindössze ketten vettek részt, a hivatásos vadász Sándor és a vendége. Már az autóba pakoltak, mikor a halálos lövést leadta a rendőr, ami keresztülment a kocsin és az abba beszálló vadászt fejbe találta. 

 

Úgy tudom, vaddisznóra vadásztak, és már az ilyenkor kötelező zsigerelés is megtörtént, amikor a vendégvadász beszállt a kocsi hátsó ülésére. Nagy valószínűséggel kitárazott, arra azonban valamiért nem gondolt, hogy egy golyó ilyenkor mindig marad a csőben. Fesztelenített, azaz meghúzta a ravaszt: abban a pillanatban ki is lőtte a golyót. A lövedék átszakította az autó oldalát, majd pont fejbe találta N. Sándort.

 

A rendőr ellen, aki a halálos lövést leadta halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indult nyomozás, és munkájából kifolyólag katonai bűntetőeljárás van folyamatban ellene. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: